• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bulevar.rs/informer.rs

01.08.2015

10:52

TAKO LEPA, A TAKO BESNA Slavna manekenka opet osuđena za nasilje!

Showbiz

TAKO LEPA, A TAKO BESNA Slavna manekenka opet osuđena za nasilje!

Podeli vest

Supermodel Naomi Kembel je pre šest godina udarila fotografa torbom jer je pokušao da je uslika sa dečkom, a italijanski sud je odlučio da je kriva i osudio je na šest meseci suspendovane zatvorske kazne.

Naime, incident se dogodio kada su Naomi i njen tadašnji dečko Vladimir Doronin šetali ostrvom Lipar kada je Gaetano di Đovano počeo da ih fotka. Manekenka se zaletela na njega i udarila ga torbom, a fotograf je zadobio ogrebotine i povredu oka, te je podneo prijavu protiv nje. 

Naomi je nakon toga odmah ponudila novac da se nagode što je on i prihvatio. Ipak, italijanski sud ju je svejedno gonio po službenoj dužnosti. 

Inače, ovo nije prvi put da se Naomi našla pred sudom zbog nasilja. Davne 1998. godine je udarila asistentkinju mobilnim telefonom nakon čega je išla na terapije kontrole besa, a 2008. godine je napala policiju na aerodromu Hitrou jer joj je nestao prtljag.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17