• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2015

12:37

ISPOVEST VERICE RAKOČEVIĆ: Zbog Ceptera sam ostala bez stana!

Showbiz

ISPOVEST VERICE RAKOČEVIĆ: Zbog Ceptera sam ostala bez stana!

Podeli vest

Poznata kreatorka otkriva da je biznismen Filip Cepter bez najave povukao sponzorstvo za njenu reviju, zbog čega je zapala u ogromne dugove

Filip je hteo da se pomirimo, ali sam mu rekla da mi prvo vrati novac koji mi duguje
Verica Rakočević

Verica Rakočević otkriva za Informer da je zbog biznismena Filipa Ceptera morala da proda stan od 160 kvadrata zato što je povukao sponzorstvo za njenu reviju.

Poznati bogataš je modnoj kreatorki obećao novac kako bi izložila kolekciju na Nedelji visoke mode u Rimu 1999. godine, ali ju je u poslednji čas ispalio.

- Morala sam da prodam stan iznad mog butika jer je Filip Cepter povukao sponzorstvo. Čovek je zaradio milijarde, ali nije naučio da održi obećanje. Cena te revije je za mene bila previsoka i materijalno i zdravstveno. Morala sam kako znam i umem da nađem 150.000 maraka. Nisam znala šta ću i kako ću i jedino rešenje bilo je da prodam stan - priseća se Verica Rakočević.

Informer

Žene političara imaju najviše stila

Verica Rakočević tvrdi da su u Srbiji najbolje obučene supruge naših političara, ali i glumice.
- Najviše stila imaju Danica Drašković, Ružica Đinđić, Ksenija Vučić, Jelena Jovanović, ali i Marija Karan i Lena Kovačević.

Modna kreatorka kaže da više nije ljuta na Ceptera, ali ne želi da mu oprosti to što je uradio. Od te 1999. godine više nikada se nisu čuli, ali su se nedavno slučajno sreli ispred njegovog pozorišta "Madlenijanum" u Zemunu.

- Bio je neki događaj na kom smo bili i on i ja. Filip mi je tada prišao i rekao da bi krajnje vreme bilo da se pomirimo. Ja sam mu na to odgovorila: "Moj žiro račun je taj i taj, kada mi budeš uplatio 150.000 maraka koje mi duguješ, možemo da razgovaramo. Čak ti neću uračunati kamatu." Naravno, nikada taj novac nisam videla - priča Verica i dodaje da nije ostala samo bez jednog stana zbog posla.

- Prodala sam i jedan stan 1993. godine jer nisam želela da pristanem na nepristojne ponude, kojih je bilo na pretek. Nisam išla linijom manjeg otpora, što bih preporučila i mladim devojkama koje se bave ovim poslom. Kada bih mogla da vratim vreme, sve bih isto učinila - kaže kreatorka koja je pre sedam godina prodala i treći stan, ali ovog puta da bi pomogla svojoj deci da se skuće. Verica kaže da joj nikada niko nije pomogao, osim vlasnika TV Pinka Milice i Željka Mitrovića.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nole

pre 8 godina

allo bre,sponzorstvo je dobrovoljno pomaganje ili davanje novca i Cepter je mogao da da,mozda i hteo ali nije dao.Pa sta sad,zbog toga se ne ostaje ni bez bureka sa sirom a ne bez stana.Ne pravi se uspeh i karijera i bogatstvo na tudjim dobrovoljnim sveznjevima ,u ovom slucaju maraka!?

Jelena

pre 8 godina

Šta hoće, ova Verica? Nek čuva dete dok ne poraste, to joj je sada najvažnije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija