• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/srbijadanas

24.08.2015

10:29

HITNO OPERISAN: Hasanu Dudiću jedva spasli oko

Showbiz

HITNO OPERISAN: Hasanu Dudiću jedva spasli oko

Podeli vest

Pevač Hasan Dudić hitno je operisan prošle nedelje u Kliničkom centru, zbog ozbiljnih problema s vidom

Doživotno ću imati probleme sa okom, u kojem sad imam neko strano telo i cevčicu. Oko mi stalno suzi. Po ceo dan samo plačem, ali se dobro osećam 

Hasan Dudić

Kako pišu beogradski mediji, lekari su se borili da folkeru spasu oko, koje je povredio tokom jedne tuče u kafani. Problemi su posle tuče bili sve veći, toliki da je postojala pretnja da Hasan izgubi vid. 

Zato je operacija bila jedino rešenje. Hiruški zahvat je trajao oko dva sata, a Dudić je u petak pušten na kućno lečenje.

- Operisan sam u utorak. Doživotno ću imati probleme sa okom, u kojem sad imam neko strano telo i cevčicu. Oko mi stalno suzi. Po ceo dan samo plačem, ali se dobro osećam - izjavio je Hasan za Kurir.

Dudić se zbog terapije koju pije oseća malaksalo, a često ima i vtroglavicu zbog visokog pritiska.

- Moram da popijem lekove. Zuji mi u ušima od visokog pritiska. Moje zdravlje je ozbiljno narušeno. Sve je krenulo kad sam ušao u "Parove" - tvrdi Hasan koji kaže da su ga iz Happy televizije zvali da ponovo uđe u rijaliti iz kojeg je izbačen nakon fizičkog sukoba sa Jelenom Golubović. 

On za sada nije siguran da li će prihvatiti učešće u rijalitiju, jer kako kaže teško mu je zbog oka i ne zna koliko bi to dobro podneo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija