• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Net.hr/Informer.rs

12.10.2015

10:16

NAJPRLJAVIJE SEKS ISPOVESTI! Šokantne izjave poznatih ličnosti!

Showbiz

NAJPRLJAVIJE SEKS ISPOVESTI! Šokantne izjave poznatih ličnosti!

Podeli vest

Holivudske zvezde uglavnom odbijaju da razgovaraju o svom privatnom životu, ali se povremeno dogoodi da u javnost isplivaju šokantni detalji

Komičar Rasel Brend bio je oženjen popularnom pevačicom Keti Peri.

 - Kada ste monah, ne smete da imate seks. Kada ste u braku, smete da imate seks samo s jednom osobom. To je samo jedna više nego monah. Nema prevelike razlike- rekao je on.

Beta

Govoreći o seksu a Keti, rekao je: Sve vrijeme dok smo vodili ljubav razmišljao sam o drugim ženama.

Public

Pevačica Šer bila svojevremeno u vezi sa Tomom Kruzom i svrstala ga među pet najboljih ljubavnika sa kojima je ikada bila.

- Bilo je jako vrelo i žestoko, bez obzira što je trajalo samo minutu. On je sjajan - rekla je ona.

POSVEĆEN Tom Kruz zbog sajentologije napušta Holivud

Muzičar Džon Majer, koji je slomio srca mnogim damama, bio je u vezi sa Džesikom Simpson.

 - Što se seksa tiče, bilo je ludo. To je bilo kao seksualni cirkus - rekao je i usporedio je s drogom: Želio sam da odustanem od svega i ušmrčem je - izjavio je Džon.

Najpoznatiji holivudski par, Bred Pit i Anđelina Džoli su oduvek bili zanimljivi za razmatranje jer je glumica imala burnu prošlost.

- Trudnoća je sjajna stvar za seksualni život. Učini vas kreativnijim pa seks postane zabavniji- rekla je Anđa.

Reuters

Glumac Džordž Kluni, pohvalio se da je nevinost izgubio sa 16 godina, a da je orgazam doživeo već sa oko sedam godina kada se peo na drvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Bedni-jadni ljudi, toliko bogati,poznati a nesrećni zapravo, jer ne znaju fundamentalnu razliku LJUBAVI i SEKSUALNOG ODNOSA...njima zapravo pretstavlja problem uopšte percepcije ljubavi - koju lažno imitiraju svojim seksualnim slobodama, a zapravo su BRODOLOMNICI u vodi, žedni - ljubavi - koju nikada neće niti spoznati u životu, jer su dušu svoju predali Đavolu, i njemu se pokloniki zarad slave i hedonizma !? Strašno - siromašni ljudi duhom, otuđeni od Hrista, i zato im je ljubav ostaje zauvek - nedostižan, potpuno - imaginaran pojam..!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija