• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

07.11.2015

21:23

SEVE I IGOR ŽELE HOLIVUDSKO VENČANJE: Za slavlje u Beogradu angažovali i reditelja!

Showbiz

SEVE I IGOR ŽELE HOLIVUDSKO VENČANJE: Za slavlje u Beogradu angažovali i reditelja!

Podeli vest

Severina Vučković (43) za organizaciju svadbe angažovala i jednog reditelja. Naručila je venčanicu kod čuvene zagrebačke kreatorke Matije Vuice

Organizaciju glamuroznog slavlja u hotelu “Kraun plaza” u Beogradu Severina i Igor su poverili agenciji za organizaciju venčanja, koju su im preporučili prijatelji, a Severina je angažovala i jednog reditelja koji pravi scenario.

- Igorovo i moje venčanje će biti kao bajka, biće to predstava za nas i naše goste - izjavila je buduća mlada.


Igor i Severina izabrali su najskuplji meni, i slavlje će po osobi koštati 70 evra. Gostima će na raspolaganju biti hotelske sobe po specijalnoj ceni, koju će platiti mladenci, a mladenački par će te noći i sledećeg dana do podneva ostati u hotelu u bajkovito uređenom apartmanu sa najluksuznijim cvetnim aranžanima, sličnim onima kakvi će biti na stolovima u svadbenoj sali.

Par će tog dana imati između 400 i 500 gostiju, kako je nedavno izjavio otac mladoženje Dragan Kojić Keba.


Pevačica kaže da se odlučila za šivenu venčanicu hrvatske kreatorke Matije Vuice, jer na venčanju želi da bude unikatna.


- Obožavam Matiju Vuicu i mislim da je najbolja za svečane haljine. Želim da izgledam posebno tog dana - rekla je pevačica. 

 

PROČITAJTE JOŠ:

ORIGINALNI SEVE I IGOR Pozvali goste na svadbu video-porukom

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gogs

pre 8 godina

molim vas nemojte ih vise po novinama prestavu da kupujem novine\nogavni su ...sta ce nam to nije poucno ...\njadna majka tog decka\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija