• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

11.11.2015

20:30

KO JAJE JAJETU Dragana Miskin: Svi me mešaju sa Monikom Beluči

Showbiz

KO JAJE JAJETU Dragana Miskin: Svi me mešaju sa Monikom Beluči

Podeli vest

Dragana Miskin, koja menja svetsku zvezdu u filmu Emira Kusturice "Na Mlečnom putu", kaže da su statisti na setu tražili da se fotkaju s njom

Draganu Miskin svi mešaju sa Monikom Beluči! Mlada glumica se pohvalila kako ju je cela ekipa filma "Na Mlečnom putu" Emira Kusturice poistovećivala sa svetskom zvezdom, a pojedini statisti su čak tražili da se fotografišu s njom.

Iako je mlađa 30 godina od slavne glumice, Dragana je postala njena dublerka u novom Kustinom ostvarenju.

Kusta mi je rekao da sam bez šminke ista Monika
Dragana Miskin

- Statisti koji su već radili sa Monikom prilazili su mi prvog dana snimanja i tražili da se fotografišu sa mnom. Pitala sam ih: "Zašto da se slikate sa mnom pored Monike i Slobode Mićalović?" Oni su mi zbunjeno odgovarali da su mislili da sam ja zapravo Monika - otkriva Dragana za Informer.

Promo

Opasne scene

Naša sagovornica objašnjava kako joj se osmehnula sreća da se nađe u filmu poznatog reditelja, uz jednu od najlepših žena na svetu.

Kusta je strog

Promo

Dragana kaže da je Emir Kusturica veoma strog, ali profesionalan.
- Kusta je strog, svi ga se plaše kad povisi ton. On je profesionalac i želi da sve bude pod konac, ali to kod nekih izaziva strah, pa greše. Zato ponekad viče na glumce. Svi oni imaju tremu od njega - otkriva glumica.

- Pre tri godine otišla sam na kasting za statistu u filmu "Na Mlečnom putu". Bilo je oko 3.000 prijavljenih, a ja sam izabrana među 50 i snimala sam jedan dan. Potom me je Emirov asistent Slobodan Dedeić pozvao da ponovo dođem kao vođa statista. U jednoj sceni je trebalo da sedim pored Monike, a da ne gledam u nju. Kusta je zaustavio snimanje i rekao da sam bez šminke ista Monika. Tako sam postala njena dublerka - priča Miskinova.
Dragana je Belučijevu menjala u jednoj sceni otmice, umesto nje je skakala sa vodopada, ali i ulazila u opasnu pećinu.
- Zbog istog tena i boje kose, svetlosne efekte su nameštali po meni. Monika je za to vreme čitala tekst. Pitali su je da li joj imponuje što ima 30 godina mlađu dublerku, na šta se samo nasmejala. Doduše, ima i jednu mlađu od mene koja je stara svega 17 godina - kaže mlada glumica.

Zgazila me je

21 godinu

ima Dragana

Mlada glumica neće nikada zaboraviti svoj prvi susret sa slavnijom koleginicom, za koju naglašava da ju je oduševila kao čovek. Upoznale su se kada ju je Belučijeva na snimanju slučajno zgazila.
- Htela je da mi se izvini na srpskom, pa je pitala Emira kako se na našem jeziku kaže "žao mi je". On joj je rekao i ona je to izgovorila. Iako ima obezbeđenje koje je čuva, Monika je opuštena i jednostavna. Nikad ne bih rekla da je svetska zvezda - ističe Dragana i dodaje da je italijanska zvezda uživo prelepa, čak i kad je sasvim obično obučena i skroz bez šminke.
Miskinova je član amaterskog pozorišta "Oskin" u Bileći, završila je plesnu školu, a želja joj je da upiše Akademiju umetnosti u Andrićgradu, čije je otvaranje najavio Kusturica.

Promo

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija