• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.11.2015

18:35

TUŽNO PRIZNANJE  Zvezda serije "Seks i grad" otkrila: Teško sam bolesna, povlačim se sa scene!

Showbiz

TUŽNO PRIZNANJE Zvezda serije "Seks i grad" otkrila: Teško sam bolesna, povlačim se sa scene!

Podeli vest

Glumica Kim Katral, koja se proslavila ulogom Samante u seriji i filmovima "Seks i grad" povukla se iz londonskog pozorišta nekoliko dana pre premijere predstave "Linda" u kojoj ima glavnu ulogu

Zvezda serije i filmova "Seks i grad" trebalo je da tumači glavnu ulogu u predstavi "Linda", o ženi srednjeg doba koja ima ambiciozan plan da spasi svet. Međutim, zbog teške bolesti, koju nije želela da otkrije javnosti, Kim je primorana da prestane da se bavi glumom.

- S velikom žalošću javljam da moram da stopiram sve projekte. Zahvalna sam pozorištu na razumevanju zbog teške zdravstvene situacije u kojoj se nalazim - kaže glumica Kim Katral (59).

Za sada nije poznato koji su tačno zdravstveni problemi u pitanju, ali se pretpostavlja da se radi o nečemu ozbiljnom, kada je Kim, koja je poznata kao veliki profesionalac, morala da se povuče.

- Svima nam je žao što Kim neće moći da nastavi da bude deo predstave - saopštila je direktorka pozorišta Rojal kort u Čelsiju, Viki Federston.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija