• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.11.2015

16:09

(FOTO) PRESLATKO Ena Popov pokušava da vežba, ali joj ćerkica ne dozvoljava!

Showbiz

(FOTO) PRESLATKO Ena Popov pokušava da vežba, ali joj ćerkica ne dozvoljava!

Podeli vest

Opšte je poznato da je Ena Popov već neko vreme majka preslatke devojčice, ali to kako se ona dovija da bi ostala u top formi niko ne zna do ona sama. Na fotografiji se vidi da Ena leži na stomaku, pokušavajući da završi vežbu, međutim u tom trenutku njena beba dolazi i kreće da je čupka po kosi

Pogledajte fotografiju koju je nedavno okačila na Instagram, a na kojoj se vidi da umire od smeha jer joj ćerkica ne dozvoljava da uradi leđnjake.

Ima li šta slađe od ovoga, vi procenite:

Instagram

ZLATNI UGOVOR Ena Popov sa Pinka prešla na TV Vojvodina

Inače, Ena izgleda bolje nego ikad, ako je sudeći po fotgrafijama koje je kačila na društvene mreže.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
daki

pre 8 godina

mo's misliti! jadne li zemlje u kojoj je doticna gospodja vest, pored toliko mladih, pametnih, skolovanih ljudi! strasno! koga ona zanima, da mi je znati?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija