• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.12.2015

15:00

ANDREJA PEJIĆ PONOVO GOLA Manekenka pokazala tetovažu u dnu leđa

Showbiz

ANDREJA PEJIĆ PONOVO GOLA Manekenka pokazala tetovažu u dnu leđa

Podeli vest

Andreja Pejić je na Fejsbuku objavila fotografiju koja spada u red njenih najatraktivnijih. Na njoj je bez odeće, centralno mesto pored nje zauzma i njena tetovaža na leđima. Seksepil isijava sa fotografije

Andreja Pejić je prošle godine promenila pol. Andrej Pejić, tad najpoznatiji androgeni maneken, postao je atraktivna manekenka.

- Osećam se dobro i srećna sam što sam promenila pol. Oduvek sam se osećala kao žena, sad sam samo napravila i taj korak. Sad sam 100 odsto ja -  izjavila je za magazin "Pipl".

Andreja Pejić poreklom iz Tuzle inspiracija je mnogim vodećim svetskim dizajnerima. Ona je već sad na vrhu svetske mode i tu će ostati još dugo.

 

 

#TheyWillHaveToKillUsFirst Posted by Andreja Pejić on Wednesday, December 2, 2015

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija