• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.12.2015

16:20

PAMELA U MOSKVI Nakon Plejbojeve naslovnice, plavuša se brine o zaštiti divljih životinja

Showbiz

PAMELA U MOSKVI Nakon Plejbojeve naslovnice, plavuša se brine o zaštiti divljih životinja

Podeli vest

Nakon poziranja za naslovnicu poslednjeg erotskog broja "Plejboja", američka glumica Pamela Anderson odletela je za Moskvu gde je danas razgovarala u Kremlju sa ruskim zvaničnicima o zaštiti divljih životinja

Tokom susreta sa Sergejom Ivanovim, šefom administracije ruskog predsednika Vladimira Putina, koji su ispratile televizijske kamere, Anderson je izrazila svoju zabrinutost zbog sudbine ruskih foka i velikog broja akvaparkova u kojima se beluge, orke i delfini drže u zatočeništvu. 

U svom uvodnom govoru, Ivanov je pohvalio nekadašnju zvezdu popularne TV s
erije "Čuvari plaže" što mu je ukazana prilika da razgovara o zaštiti životina "u društvu tako lepe žene". 

(FOTO/VIDEO) POSLEDNJA PLAYBOY DUPLERICA U ISTORIJI! A na njoj - Pamela!

Ovo nije prvi susret američke glumice i ruskog zvaničnika: njih dvoje su razgovarali o ruskom biodiverzitetu i u okviru Ekonomskog foruma, prošlog septembra u Vladivostoku. 

Kako prenosi AFP, Anderson je poznata po svojim smelim metodama senzibilizacije javnosti za problem zaštite divljih životinja, kao što je poziranje u "Evinom kostimu" u znak protesta protiv industrije krzna. 

PAMELA GOLA SLAVI Objavila da se izlečila od hepatitisa C!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija