• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.12.2015

22:41

(FOTO) ZBOG ZORANNAH PLAČU FANOVI! Blogerka ih rastužila pričom o Božiću!

Showbiz

(FOTO) ZBOG ZORANNAH PLAČU FANOVI! Blogerka ih rastužila pričom o Božiću!

Podeli vest

Popularna blogerka koja je ove u ovoj godini izgubila mamu, pokazala je veliku hrabrost, jer je sama otišla na tavan i pronašla ukrase za jelku koji su joj probudili stare uspomene

Nakon toga što je pretrpela veliki emotivni gubitak, blogerka se trudi da se izbori sa velikom prazninom koju nosi u srcu.

Ona je na svom Instagram profilu napisala kratak post koji će ohrabriti i one kojima je najteže:  

 
 

Hello - Mislim da je ovo stvar koja mi je najteze pala u skorije vreme. I ne, ne delim ovo sa vama da bih dobila komentare u vidu izdrzi i uz tebe smo vec da bih pomogla nekome ko prolazi kroz ovo sto i ja ili ce nazalost tek prolaziti. Otkada znam za sebe Bozic mi je bio omiljeni praznik - dok se moji roditelji nisu razveli. Imala sam 19 godina, tatu sa novom zenom svojoj kuci i mamu koja je letela u Africi. Ja sam ostala sama u Beogradu i prozivljavala milion nervnih slomova. Od te godine Bozic je postao - misija kako pobeci iz grada i gde. Nego da se vratim na jelku. I ako ideja okicene kuce uvek bila realizacija se svodila na - stavim dva ukrasa, legnem na trosed i kazem mami aj ti nastavi moram nesto da zavrsim. I tako otkad znam za sebe. Obicno smo kitile jelku pocetkom decembra i evo decembar je dosao a meni je kuca do pre par sati izgledala kao da je prolece a ne zima. I krenula sam - nasla jelku na tavanu ali od ukrasa i lampica ni traga ni glasa. Stare ukrase sam nasla ali stvarno nisam zelela roze jelku i tu je krenuo moj pakao. Ukrase je sklonila mama - sta drugo u prvom momentu sam krenula da je zovem na telefon da je pitam gde su. Pa sam ljuto sela na pod i rekla da necu ni da je kitim. Onda sam ponovo otisla na tavan i nasla par ukrasa koje mi je kupila naknadno i stavila u carapu a u svakoj kutiji koju sam otvorila su bile slike - pa sam se tu jos vise smorila i vratila u stan u jos gorem raspolozenju. Namontirala sam jelku uz lomljenje par stvari po kuci, nekoliko socnih psovki i odustala od trazenja ukrasa. Danas sam dosla kuci sa slikanja i bila resena da zavrsim jelku jer mi je kuca licila na opsadno stanje od kutija, starih ukrasa, sljokica,l i delova jelke pa sam navukla jaknu (na tavanu je minus i nema svetla), uzela dva telefona zbog baterijske lampe i krenula da kopam. I nasla sve osim lampice koje sam otisla i kupila. Iz ovog ugla gledano lakse je raditi 20 sati dnevno, ici na sto strana i ne spavati nego okititi jednu obicnu jelku. Ali uspela sam i raspolozenje mi je mnogo bolje cim kuca svetli jos samo da me neki deda mraz poseti sa poklonima i da - sada sam stvarno dokazala sebi da sve mogu sama

A photo posted by Zorana Jovanovic (@zorannah) on Dec 8, 2015 at 10:16am PST

- Mislim da je ovo stvar koja mi je najteže pala u skorije vreme. I ne, ne delim ovo sa vama da bih dobila komentare u vidu izdrži i uz tebe smo, već da bih pomogla nekome ko prolazi kroz ovo što i ja ili će, nažalost, tek prolaziti.

Otkada znam za sebe Božić mi je bio omiljeni praznik - dok se moji roditelji nisu razveli. Imala sam 19 godina, tatu sa novom ženom u svojoj kući i mamu koja je letela u Africi. Ja sam ostala sama u Beogradu i proživljavala milion nervnih slomova. Od te godine Božić je postao - misija kako pobeći iz grada i gde.

Nego da se vratim na jelku. I ako ideja okićene kuce uvek bila realizacija koja se svodila na - stavim dva ukrasa, legnem na trosed i kažem mami: Aj ti nastavi, moram nesto da završim. I tako otkad znam za sebe. Obično smo kitile jelku početkom decembra, i evo, decembar je došao, a meni je kuća do pre par sati izgledala kao da je proleće, a ne zima.

I krenula sam - našla jelku na tavanu, ali od ukrasa i lampica ni traga ni glasa. Stare ukrase sam našla, ali stvarno nisam želela roze jelku i tu je krenuo moj pakao. Ukrase je sklonila mama - šta drugo u prvom momentu sam krenula da je zovem na telefon da je pitam gde su. Pa sam ljuto sela na pod i rekla da neću ni da je kitim. Onda sam ponovo otišla na tavan i našla par ukrasa koje mi je kupila naknadno i stavila u čarapu, a u svakoj kutiji koju sam otvorila su bile slike - pa sam se tu još više smorila i vratila u stan u još gorem raspoloženju. 

Namontirala sam jelku uz lomljenje par stvari po kući, nekoliko sočnih psovki i odustala od traženja ukrasa. Danas sam došla kuci sa slikanja i bila rešena da završim jelku, jer mi je kuća ličila na opsadno stanje od kutija, starih ukrasa, šljokica, i delova jelke pa sam navukla jaknu (na tavanu je minus i nema svetla), uzela dva telefona zbog baterijske lampe i krenula da kopam.

I našla sam sve osim lampica, pa sam otišla i kupila ih. Iz ovog ugla gledano lakše je raditi 20 sati dnevno, ići na sto strana i ne spavati nego okititi jednu obicnu jelku. Ali uspela sam, i raspoloženje mi je mnogo bolje čim kuća svetli! Još samo da me neki Deda Mraz poseti sa poklonima i da - sada sam stvarno dokazala sebi da sve mogu sama!

(VIDEO) ZORANNAH SAD I PEVVAH! A tekst ne ZNNAH!

(FOTO) ZORANNAH NAPUŠTA SRBIJU?! Blogerka ide "preko" zbog ljubavi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodor

pre 8 godina

Nije izgubila mamu nego majku. Naučite da je reč mama izraz intimnog tepanja izmedju dece i njihovih roditelja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija