• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.12.2015

08:58

(FOTO) RECITE "NE" STRAHU! Madona održala koncert u Parizu!

Showbiz

(FOTO) RECITE "NE" STRAHU! Madona održala koncert u Parizu!

Podeli vest

Pop zvezda Madona održala je sinoć koncert u Parizu na kojem je pozvala publiku da se ne rukovodi strahom posle terorističkih napada u tom gradu 13. novembra kada je poginulo 130 osoba, a više od 350 povredjeno

- Srce Pariza i cele Francuske nalaze se u srcima svih gradova. Mi smo svi jedno isto srce i moć ljubavi je jača od ljubavi prema moći - rekla je čuvena pevačica koja se nalazi na turneji povodom svog poslednjeg albuma "Rebel Heart".

Madona je na koncertu, obavijena francuskom zastavom, izvela himnu "Marseljezu".

Posle koncerta, pevačica je posle ponoći održala improvizovani mini akustični nastup na trgu Republike u Parizu gde gradjani dolaze da odaju poštu žrtvama napada.

Madona je na tom trgu izvela pesme "Like a Prayer", "Ghosttown" i pesmu "Imagine" od Džona Lenona.

ODALA POŠTU ŽRTVAMA TERORISTIČKOG NAPADA Madona pevala na francuskom

http://MADONA: Papa me uhodi, jer je tajno zaljubljen u mene!

PALI SE NA KOLEGINICU Rita Ora: Volela bih da imam seks sa Madonom




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija