• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.12.2015

16:36

NAJTIRAŽNIJA ŽURKA U SRBIJI! Evo kako su se na njoj provele poznate ličnosti!

Showbiz

NAJTIRAŽNIJA ŽURKA U SRBIJI! Evo kako su se na njoj provele poznate ličnosti!

Podeli vest

Na proslavi u klubu "Komjuniti Kasina" fenomenalni "Amadeus bend" razgalio masu, atmosferu do vrhunca doveo Mile Kitić, a mikrofona se latili Marko Bulat, Goga Sekulić, Mina Kostić, Deni Boneštaj i Marta Savić. Zapevala čak i starleta Nataša Šavija

Žurka, žurka! I to najtiražnija! Informer je u ponedeljak uveče u beogradskom klubu "Komjuniti Kasina" napravio najluđu žurku u Srbiji, na kojoj je bilo preko 1.200 ljudi.

Fenomenalni "Amadeus bend" razgalio je masu svojim hitovima, a naši gosti su bili u potpunom delirijumu kada su zapevali srpsku himnu "Bože pravde", "Vidovdan" i numeru "Oj, Kosovo, Kosovo".

Pevači, starlete, voditelji, političari i biznismeni đuskali su, pevali i nazdravljali do jutra u čast Informerovom uspehu.

- Prošle godine na ovoj proslavi rekao sam da nam je cilj da postanemo najprodavanije novine u Srbiji. Godinu dana kasnije to smo uspeli! Srećan sam što smo sa brojnim saradnicima, prijateljima i kolegama proslavili taj uspeh. Mnogi od njih su ostali na žurci do jutra, bili su veseli, nasmejani, pa je to dokaz da, pored novina, pravimo i najbolje žurke u Srbiji - rekao je glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

A onda je usijanu atmosferu do vrhunca doveo Mile Kitić - jači nego ikad! "Puklo nebo iznad grada", zapevao je Mile svoju "Kraljicu trotoara", horski sa 1.200 ljudi.

1.200 ljudi bilo je na proslavi Informera

Da napravimo najbolju žurku u Srbiji pomogli su nam i Marko Bulat, Goga Sekulić, Mina Kostić, Deni Boneštaj i Marta Savić, koji su se latili mikrofona, i to u pratnji "Trna benda".

Međutim, nisu samo pevači pevali. Na scenu je izašla i starleta Nataša Šavija i izvela numeru "Ostrvo tuge", želeći da pokaže da ume još nešto da radi osim da se lepo slika.

Na žurci Infomera uživale su brojne javne ličnosti, među kojima i Nebojša Stefanović sa suprugom Anom, Siniša Mali, Goran Vesić, Željko Mitrović, Milomir Marić, Vesa Jevrosimović... S nama su se provodili i Robert Čoban, Bojan Dimitrijević, Ivica Tončev, Milka Forcan, Rastko Janković, Nada Macura, Nikola Petrović, Srđan Knežević, Novak Nedić, Miroslav Berić,Toma Fila, Raka Marić.... Uživale su i Milica Pavlović, Katarina Živković, Vanja Mijatović, Jelena Kostov, Aleksandra Džidža Stojković, Slađa Đogani, Snežana Mišković Viktorija, Darija Stanojević, Dragana Katić,Vesna Dedić... Tu je bio i Dejan Matić, Milan Mitrović, Joca Stefanović, Ivan Gavrilović, Lav Pajkić, a sjajno su se provodile i Soraja Vučelić i Mimi Oro. 

Cilj od prošle godine smo ostvarili. Postali smo najtiražniji! U sledećoj bićemo još bolji i sačuvaćemo lidersku poziciju na tržištu. Hvala vam što nas čitate.

 

ŠTA POZNATE LIČNOSTI REKLE O TOME KAKVI SMO DOMAĆINI:

 

informer

Siniša Mali

Na vašim proslavama mi je uvek prijatno i zato se sa zadovoljstvom odazivam pozivu. Nadam se da ćemo se i ubućnosti družiti na sličnim okupljanima a vama i vašim zaposlenima želim puno uspeha u budućem radu.

Nikola Petrović
Bilo mi je stvarno fenomenalno!

Mina Kostić
Ja sam već 15 godina na javnoj sceni i nikada nisam imala bila na ovako sjajnom događaju. Žurka je bila vrhunska, prava beogradska priča. Sve čestitke Informeru.

Aleksandra Stojković Džidža
Žurka je bila fenomenalna. Super sam se provela. Vidimo se sledeće godine.

Informer

Goga Sekulić
Čestitam Informeru što je najprodavanija i najčitanija novina u Srbiji. Bilo je top! Godinama se nisam ovako sjajno provela.

Lav Pajkić 
Definitivno nezaboravno veče! Niko ne organizuje tako dobar provod kao što to Informer radi. Bilo je prijatnih iznenađenja, zabavan muzički repertoar. Niko nije ostao ravnodušan.

Kaća Živković
"Amadeus bend" me oduševio svojim nastupom. Stavrno sam uživala i vrhunski se provela. Svaka vam čast! Odlični ste domaćini.

​Nataša Šavija
Na žurci je bilo fenomenalno. Čak sam i zapevala . "Kasina" je bila prepuna, gosti  veseli, atmosfera odlična. Ne pamtim kad sam se ovako dobro provela. 

Mimi Oro
Odlični ste domaćini, o svakom detalju ste vodili računa. I vino koje ste nam poklonili je predivno. Bilo je mnogo ljudi, što ne čudi, pošto ste najčitaniji.


 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija