• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.12.2015

10:25

(FOTO) DEVOJKE JOJ ZAVIDE Zavodnica Jelisaveta upecala zgodnog Dušana Šušnjara

Showbiz

(FOTO) DEVOJKE JOJ ZAVIDE Zavodnica Jelisaveta upecala zgodnog Dušana Šušnjara

Podeli vest

Zgodna glumica Jelisaveta Orašanin u vezi je sa Dušanom Šušnjarom (32), jednim od najlepših beogradskih faca

- Jelisaveta je Dušana upoznala preko zajedničkih prijatelja i odmah su sevnule iskre. Ipak, ona je tada bila u vezi sa Vukom, pa nije želela da se upušta ni u šta ozbiljnije - kaže izvor blizak paru.

Ali njena veza sa Vukom bila je na klimavim nogama još od prošlog leta, pa je Jelisaveta (27) odlučila da otputuje u Budvu kod Dušana kako bi se odmorila i natenane razmislila o svemu.

 

 

Downtown Manhattan...

A photo posted by Dusan Susnjar ® (@dusansusnjar) on Nov 29, 2015 at 10:02am PST

 

- Iako su Vuk i Jelisaveta tokom leta poricali da im veza ne funkcioniše, prava istina je da je Jelisaveta još tada počela vezu sa Dušanom, a fotografije iz provoda su redovno objavljivali na društvenim mrežama - kaže izvor.

facebook

Sredinom septembra Jelisaveta i Vuk zvanično su objavili da su raskinuli petogodišnju vezu i glumica više nije imala nikakvih prepreka da otvoreno uživa u romansi sa Dušanom.

Dušan Šušnjar ima 32 godine i ćerku iz vanbračne veze. Završio je privatni fakultet u Beču, a već četiri godine u Beogradu radi u firmi koja se bavi reciklažom otpada. Bavio se manekenstvom, a na društvenim mrežama je jedan od najpopularnijih momaka.

 

 

by @_tijanavukovic_ @drvurdelja

A photo posted by Dusan Susnjar ® (@dusansusnjar) on Oct 1, 2015 at 10:53am PDT

Njegov Instagram profil ima preko 27.000 pratilaca, a lepši pol očaran je njegovim fizičkim izgledom. Kada ga ugledaju u nekom od beogradskih noćnih klubova, među devojkama nastaje prava pomama.

 

 

The Crossroads of the World...

A photo posted by Dusan Susnjar ® (@dusansusnjar) on Nov 2, 2015 at 10:14am PST

 

Kada smo Jelisaveti postavili pitanje da li je u vezi sa Dušanom, kratko je rekla:

- Ne znam šta da vam kažem o tome.... Sa kim će me još povezati? Poznajem Dušana i prijatelji smo. Na probi sam i ne mogu da pričam.

Dušan se nije javljao na mobilni telefon.

 

 

A photo posted by Dusan Susnjar ® (@dusansusnjar) on May 31, 2015 at 1:08pm PDT

 

Public

Momira brzo zaboravila

 

Da bi se bolje osećala zbog krize u vezi sa Vukom Kostićem, Jelisaveta je izlazila sa društvom. Tako je i upoznala košarkaškog menadžera Momira Gajića, bivšeg dečka Rade Manojlović. Na proslavi njegovog rođendana njih dvoje su otpočeli kratku romansu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija