• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.12.2015

21:12

(FOTO) SISE NA IZVOLTE! Zvezde baš napumpale svoje "loptice"!

Showbiz

(FOTO) SISE NA IZVOLTE! Zvezde baš napumpale svoje "loptice"!

Podeli vest

Morate da priznate da nam nije bilo lako da odaberemo pet najboljih dekoltea među stranim zvezdama, ali smo nekako suzili izbor

Naravno, prvo treba da kenemo od Selme Hajek koja je potpuno šokirala svet kada je pokazala kolike silikone je stavila. Selma, i nisi morala baš toliko!

Anketa

(VIDEO) MESI, MESI NEĆE DA TI ŠKODI! Najseksipilniji kulinarski šou ikada!

AP photo, Instagram

Starleta Kim Kardašijan je dobila još veće grudi jer je bila trudna sa drugim detetom, tako da je bilo nemoguće ne primetiti ovoliki dekolte.

SRPSKA STARLETA ZAVADILA HRVATE! Fudbaleri Hajduka i Dinama pobili se zbog Soraje!

AP photo, Instagram

Njena sestra Kortni je bila u centru pažnje jer je navodno ugradila silikone nakon razvoda od Skota Dika. Rešila je više da liči na Kim i otišla na remont, tako da je dobila veće sise.

AP photo, Instagram

Zvezda Niki Minaž ima i bujne grudi, ali i zadnjicu. Prosto čovek ne zna gde pre da gleda!

AP photo, Instagram

Pevačica Maraja Keri sve više postaje zapažena ne zbog svog neverovatnog galsa, nego zbog bujnog poprja!

Naravno, konačan izbor na vama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija