• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

21.12.2015

11:17

SRPKINJA ZBOG "TRAVE" OSTALA BEZ KRUNE?! Mis Australije ispala iz takmičenja zbog pitanja o marihuani!

Showbiz

SRPKINJA ZBOG "TRAVE" OSTALA BEZ KRUNE?! Mis Australije ispala iz takmičenja zbog pitanja o marihuani!

Podeli vest

Monika Radulović, Mis Univerzum Australije, ušla je u top 5 najlepših misica na sinoć održanom izboru u Las Vegasu, ali je ostala bez pobedničke krune pošto su joj sudije postavile pitanje o legalizacije marihuane

- Australija je napravila prve korake ka legalizaciji marihuane. Mislite li da je to dobra ideja i zašto - pitao je Moniku, inače Australijanku srpskog porekla, voditelj Stiv Harvi.

Instagram

- Ovo je tema o kojoj se mnogo razgovara i mislim da ima i pozitivne i negativne strane. Verujem da u određenim okolnostima legalizacija marihuane definitivno ima prednosti - odgovorila je Monika i dodala:

- Ustanovljeno je da marihuana fantastično deluje kod lečenja raka i stvarno može da pomogne onima koji su jako, jako bolesni. U tim okolnostima mislim da bi marihuana trebalo da bude legalizovana. Ipak, vlada bi svakako trebalo da razmotri sve opcije - rekla je lepa Monika, nako čega je ispala iz daljeg takmičenja za Mis Univerzuma.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boris

pre 8 godina

nevidim sta je lose rekla,nije rekla da je za legalizaciju za pusenja vec za medicinske svrhe,ja mislim da je to njoj sve namjesteno posto je srpkinja\n

zoran vukasinovic

pre 8 godina

Ne cudi me izjava jer bosanka od Zavidovica isto misli kao Senada Sekrecija ,,zvezda,, Mariceveg emisije ili kao njen zemljak Ilija tkz.Zmaj od sipuga-Sipova vukojebine blizu Mrkonjic grada.

bwien

pre 8 godina

Reći ću samo jedno... Za početak u pretraživaču poznatom po imenu \"Google\" ukucajte ime ove predivne dame i pročitajte barem tekst o njoj na Wikipedia, a zatim dajte sebi za pravo da pišete ovakve besmislene komentare. Napred Monika, ponosni smo na tebe! \n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17