• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo.rs

25.12.2015

12:41

ŠINEJD O KONOR na Fejsbuku objavila potresno pismo iz ludnice!

Showbiz

ŠINEJD O KONOR na Fejsbuku objavila potresno pismo iz ludnice!

Podeli vest

Pismo koje je pevačica Šinejd O Konor sada objavila na Facebooku šokiralo je javnost, jer je u njemu optužila članove porodice "za sve zlo" u njenom životu, i činjenicu da je u ludnici

 - Ovo je poslednji post. Večeras ću ugasiti nalog. Ovo je moje otvoreno pismo mom bivšem sinu, Džejku, Frenku Bonadiju i Džonu Rejnoldsu. 

Spremam se da provedem najtužniji Božić koji ljudsko biće može da provede – u ludnici. Zato što se niko iz moje porodice nije potrudio da brine o meni nakon operacije. Svi su me napustili. 


Nisam bila u stanju sama sebi ni čaj a skuvam. Da jedem. Okupam se. Spavam, zbog bolova. Bila sam sasvim sama u kući. Niko nije bio tu da brine o meni. 

ŠINEJD O KONOR više neće pevati pesmu "Nothing compares 2U"

Kada sam u agoniji rekla da ste me napustili, rešili ste da me zlostavljate. Iako socijalne službe kažu da sam uzorna majka, ti Džejk, onako naduvan, rešio si da me odvojiš od mog deteta. Lagao si policiju gde je, iako je bio kod tebe, dok ste ti i Džon duvali pred njim. 

Uzeo si mi dete i napustio me posle operacije. Bila sam normalna dok me nisi napustio posle operacije i zabranio mi da viđam Šejna. Naravno, kada sve krene naopako, ja sam kriva. Džejk, Frenk I Džon, vi treba da budete u ludnici, ne ja”. 

Ovaj post se nastavlja, Šinejd se obraća i ocu, tačnije “pi*ki koja je spavala sa njenom mamom i psihopatom”. 

 - Mrtav si za mene, dan kada umreš biće najsrećniji dan u mom životu. Jedva čekam. Srešćeš moju mamu u paklu, gde oboje pripadate. Iako neću doći na tvoju sahranu, po*išaću ti se nag rob zbog svega što si uradio mami, meni i mom bratu Džonu”. 

O'Konorova ima četvoro dece, tri sina i ćerku, sa četiri različita muškarca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija