• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.01.2016

09:40

(FOTO) OSMEH ZA KRAJ! Ovo je poslednja fotka Dejvida Bouvija!

Showbiz

(FOTO) OSMEH ZA KRAJ! Ovo je poslednja fotka Dejvida Bouvija!

Podeli vest

Velikan pop muzike Dejvid Bouvi preminuo je u ponedeljak, a na društvenim mrežama je objavljena fotografija koja je napravljena za njegov rođendan, dva dana pre smrti

Na njoj je Bouvi nasmejan i ništa ne ukazuje da je teško bolestan. Uprkos opakoj bolesti legendarni muzičar sačuvao je dobro raspoloženje do samog kraja. 

 

 

The final picture of David Bowie taken last Friday on his 69th birthday, the same day his 28th studio album was released. Posted by So Bad So Good on Tuesday, January 12, 2016

 

Smrt Dejvida Bouvija je zatekla njegove fanove potpuno nespremne - šokirani oni peticijom danas traže od Boga da im vrati njihovog idola.

"To je greška, Gospode, velika greška. Ne želim da živim u svetu bez Dejvida Bouvija. Neću!", stoji u peticiji koju je na sajtu Change.org postavio Italijan iz Rima, Andrea Natela, a koju je tokom današnjeg dana potpisalo blizu 1.700 ljudi. 

REMZI "UBIO" BOUVIJA! Legendarni muzičar 15. Velšaninova žrtva!

(FOTO) JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI... Kako je mali Dejvid Robert Džons postao veliki DEJVID BOUVI!

SVET U ŠOKU ZBOG SMRTI BOUVIJA! Namačka: Pomogao je da padne Zid! Saučešće stiglo i IZ SVEMIRA!

Inicijativa ovog Bouvijevog obožavaoca nasmejala je mnoge na društvenim mrežama. 

"Možda papa može da ti pomogne?", sarkastičan je komentar jednog korisnika interneta, dok drugi podrugljivo predviđa da će "peticija uroditi plodom".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija