• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

30.01.2016

13:08

PRLE, IZDRŽI! Lekari se bore za život Dragana Nikolića!

Showbiz

PRLE, IZDRŽI! Lekari se bore za život Dragana Nikolića!

Podeli vest

Glumac Dragan Gaga Nikolić (72) juče ujutru hitno je prebačen iz Urgentnog centra na Vojnomedicinsku akademiju zbog narušenog zdravstvenog stanja

 

Lekari, kako saznajemo, daju sve od sebe da slavni umetnik dobije i ovu bitku za život. Dragan Nikolić smešten je na urgentno odeljenje VMA, a trenutno diše pomoću aparata. Njegova supruga Milena Dravić veoma je zabrinuta, ali je optimizam ne napušta, pa i dalje veruje da će se čuveni Prle i ovoga puta izvući.

PONOVO U BOLNICI Draganu Nikoliću se pogoršalo zdravstveno stanje!

- Draganovo stanje nije dobro, a lekari daju sve od sebe da se oporavi i da ponovo može da diše bez pomoći aparata. Prognoze nisu najbolje, ali se Nikolić već našao u sličnoj situaciji prošle godine, iz koje je izašao kao pobednik. Milena je uz njega i svakodnevno mu dolazi u posetu - priča izvor blizak glumačkom paru.

Glumac je tokom prošle nedelje smešten u Urgentni centar jer se nije osećao dobro. Probleme sa zdravljem ima nekoliko godina zbog komplikacija s debelim crevom i plućima. Prošle godine je nakon šestomesečnog lečenja pušten kući, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gde je proveo više od tri nedelje, posle čega se vratio u porodični dom. Dragan Nikolić ranije je izjavio da mu je supruga, pored lekara, pomogla da se izbori s nedaćama.

"Mnogo mi je lakše bilo da se oporavim jer je Milena bila uz mene", rekao je tada legendarni Prle.

Milena Dravić je krajem godine progovorila za medije o teškom periodu koji je bio iza njih, ne očekujući da se stanje njenog muža može iskomplikovati.

Bila sam posvećena samo jednom - da Draganu bude bolje i da ja učinim sve koliko je u mojoj moći da mu pomognem. Da zaštitim njegov život, ali i njegovu umetnost. Zamolila sam u jednom trenutku medije da prestanu da pišu takve strašne stvari i objavljuju one strašne naslove. Dragan i ja smo ljudi istog kova. Mi nismo nikada bili zaštićeni. Nas niko i nikada nije štitio, a ja sam videla da su mnogi bili zaštićeni. I sad vidim neke za koje mogu reći da su i problematične ličnosti, a da su ipak zaštićeni. Nas dvoje smo izlazili toliko u susret ljudima. Napravili smo karijere mnogima i mislim da nismo zaslužili to što se desilo - rekla je Milena, koja se juče nije javljala na pozive.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
izdrzi

pre 8 godina

Prle bato glasam za tebe ako su uredjeni oni spiskovi ako nisu bas me briga za izbore imam vece brige.Nikad nisi cinio nikom lose prema svakom si bio posten valjda ces doziveti dug zivot kao Valter.

banat1952

pre 8 godina

Zelim ti sto brze ozdravljenje i povratak u porodicni dom. Nedaj se legendo.

Stankela

pre 8 godina

Hvala za detinjstvo Prle.hvala za sve nestasluke,ambiciju,avanture,ti,Urke,si sjaj nasih ociju,vrednost,vitestvo,cojstvo i junastvo naseg zivota,pocetog u SFRJ.pobunjenik,drug,dzentlmen,uzor.budi ovde jer bez tebe ni mi vise nismo ni mi niti tu.a i nismo.ali bicemo,zbog tebe.vole te generacije sedamdesetih,osamdesetih.tvoji.i tvoj.prle se ne predaje.nikada

UFOLOG

pre 8 godina

Urke !!! Pa zar opet. A ko će posle da nam čita NEŠTO LEPO i da kafeniše sa Dedamrazovima... Ajde Urke pa nije to... ajde ugledaj se na Valtera pa nam ti uskoro ozdravi.

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija