• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/ informer.rs

07.02.2016

08:58

PUKLO PRIJATELJSTVO! Kusta oterao Sergeja Trifunovića sa snimanja i izbacio njegove scene iz filma!

Showbiz

PUKLO PRIJATELJSTVO! Kusta oterao Sergeja Trifunovića sa snimanja i izbacio njegove scene iz filma!

Podeli vest

Emir Kusturica pred sam kraj snimanja ostvarenja "Na mlečnom putu" izbacio scene u kojima je glumac Sergej Trifunović jer je previše improvizovao i menjao scenario, što se reditelju nije dopalo

Glumac i reditelj su se tokom snimanja filma nekoliko puta svađali.

Zato je Kusta nakon što je snimio više od pola filma, promenio scenario i odlučio da ostvarenje u kom, pored njega ulogu tumači i Monika Beluči, prođe bez jedne od najvećih regionalnih zvezda.

- Sergej je poznat kao glumac koji pravi probleme rediteljima s kojima sarađuje na filmu i upozorištu. Njegov običaj je da improvizuje i sam režira svoj lik. Kusturica je jedan od reditelja koji takvo ponašanje ne toleriše. Smatra da je posao glumca da sluša tokom snimanja i da se ne meša u njegov posao -  kaže izvor blizak reditelju, koji je za svoje filmove dobio dve Zlatne palme u Kanu.

Tanjug

I Sergej je u novom Kustinom filmu snimio scene sa svetskom lepoticom Monikom Beluči. Ali kako sada stvari stoje publika te scene neće videti osim ako reditelj i glumac ne izglade odnos.

- Hvala vam što brinete, rasplakaću se- poručio je Sergej komentarišući odluku reditelja.

(FOTO) SERGEJU JEZIK BRŽI OD PAMETI: Sve glumice su ku*ve!

POMIRENJE DECENIJE Brega i Kusta nastupaju zajedno u Parizu!

KUSTURICA NASTAVIO TRADICIJU: Najviše srpskih filmova na 9. Kustendorfu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Joca

pre 8 godina

Režija je jedno, a gluma je dugo. Svako treba da radi svoje. Glumci glume po scenariju sa kojim su unapred upoznati, uz dozvoljene glumačke inprovizacije sa kojima se režiser saglasi. Ako će glumci da istumbaju ceo film, makar to bilo i bolje od scenarija, zašto da postoje režiseri. Sergej i Kusturica, mislim da se tu zna ko je svetski prepoznatljiv i dokazan lik. Ako nisi u stanju da se izneseš ulogu, nisi trebao da se prihvataš posla, ili nisi ni čitao scenarij ili si utripovao da si veća faca od Kuste. Sergej je odličan glumac, da se razumemo, ali Kusta je kudikamo bolji reditelj i režiser. Da je Al Paćino, pa da razumem, ovako nema smisla...

eto nove sapunice

pre 8 godina

Prebacili ga u Teleoptik kao Zivkovica sa suzama u ocima

aleksandrovčan

pre 8 godina

Црна Моника - шта уради...?

Djoka

pre 8 godina

Je..š film u kome, posle polovine završenog posla i snimljenog materijala, tek tako možeš da izbaciš kadrove glavnog glumca i da onda "preradiš" scenario!? I ako to slavni rtežiser može ('oće mu se!) a šta je onda on nego običan improvizator, a što je, inače, prigovorio glumcu, kao najveći greh??!!Baš me interesuje na šta će taj preradjeni bućkuriš da liči??!! I, imam utisak (varam li se?) da je od slave režisera Kusturice ostao samo-režiser. Slava je nekako iscurela kroz prste, dok je on gradio drvene i kamene gradove. Zato je i došlo do fijaksa onoga što je zadnjih godina radio..te film o Maradoni (Bože, koji opskurni lik!) te projekat o Pančo Vilji, te ovaj, te onaj..

Bata prorok

pre 8 godina

Trifunovići su malo po prirodi ekcentrični ,da skrenu pažnju na sebe ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17