• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

13.02.2016

10:38

LEJDI GAGA najavila spektakl u čast Dejvida Bouvija!

Showbiz

LEJDI GAGA najavila spektakl u čast Dejvida Bouvija!

Podeli vest

Američka pevačica Lejdi Gaga obećala je visokotehnološki "multisenzorni" nastup na predstojećoj dodeli "Gremi" nagrada, kojim će odati poštu nedavno preminulom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju

Ona je izrazila nadu da će njen spektakl dolikovati preminuloj rok legendi, s obzirom na to da je Bouvi voleo eksperimente, prenosi AFP.

"Gremi" nagrade biće dodeljene u ponedeljak, jedva mesec dana nakon šokantne smrti jedne od najuticajnijih ličnosti u pop kulturi, pionira "glam roka" koji je, očigledno, inspirisao i Lejdi Gagu.

ODLAZAK "PAUKA S MARSA" Fanovi se opraštaju od Dejvida Bouvija!

Organizatori najveće noći u muzičkoj industriji kažu da će nastup, koji ekscentrična pevačica, priprema biti izuzetno inovativan.

- Mislim da do sada ništa slično nismo videli. Ovo je veoma ambiciozan nastup i zaista smo uzbuđeni zbog toga - rekao je producent Erik Kuk.

U kompaniji "Intel" kažu da su razvili specijalne efekte za spektakl na dodeli nagrada koja će biti uživo prenošena iz Los Anđelesa.

SVET U ŠOKU ZBOG SMRTI BOUVIJA! Namačka: Pomogao je da padne Zid! Saučešće stiglo i IZ SVEMIRA!

Bouvi, koji je nedavno preminuo u 69. godini života, osvojio je samo jednu "Gremi" nagradu, a Lejdi Gaga, koja planira da ove godine izda novi album, ali ne iznosi mnogo detalja o tome, kaže da se kao mlada umetnica "zaljubila" u njegovu muziku.

NOVI MODNI "URLIK" LEJDI GAGE Šta ti je, bre, ovo na licu?!

DIJETA LEJDI GAGE Pogledajte njene vežbe i ishranu za vitku liniju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!
Društvo

Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik trdi da ga napao kolega: Psovao mu majku i pretio!

"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi u Tutinu koji je nastavnika i pomoćnika direktora Imera Ademovića optužio da ga je, prvo verbalno, a onda fizički napao posle redovne sednice Nastavničkog veća.

18.04.2024

17:47

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija