• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

19.02.2016

16:38

ZARIBALA! Rijana zbog bolesti odložila početak svetske turneje!

Showbiz

ZARIBALA! Rijana zbog bolesti odložila početak svetske turneje!

Podeli vest

Pop pevačica Rijana otkazala je zbog bolesti početak svetske turneje tokom koje treba da promoviše najnoviji album "Anti", saoptio je danas njen menadžer na sajtu

Pop pevačica Rijana otkazala je zbog bolesti početak svetske turneje tokom koje treba da promoviše najnoviji album "Anti", saoptio je danas njen menadžer na sajtu.

Prvi koncert, koji je bio predviđen 26. feburara, biće održan 12. marta u Džeksonvilu u američkoj saveznoj državi Floridi. Turneja se završava u avgustu nastupom u Cirihu.

Rijana je otkzala nedavni nastup na dodeli američkih muzičkih nagrada Gremi. Lekari su joj preporučili da odmara glasne žice jer bi joj pretilo krvarenje da je pevala. Drugi detalji nisu saopšteni osim da su pevačici prepisani antibiotici.

Poznata pevačica je 27. januara, bez prethodnih najava, izdala, novi, osmi po redu album, "Anti".

Pevačica s Barbadosa stekla je svetsku slavu debitantskim singlom "Pon de Replay" i albumom "Music of the Sun" iz 2005. godine. Najveći uspeh do sada je postigla trećim albumom "Good Girl Gone Bad" s kojeg su čak tri singla "Umbrella", "Take a Bow" i "Disturbia" postali hitovi.

MUZIKA VIŠE NIJE DOVOLJNA! Rijana odlučila da se oproba kao modni kreator!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija