• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: usmagazine.com/informer.rs

27.02.2016

18:11

DŽENIFER GARNER PRIZNALA: Ben Aflek je ljubav mog života, nismo raskinuli zbog tračeva o dadilji!

Showbiz

DŽENIFER GARNER PRIZNALA: Ben Aflek je ljubav mog života, nismo raskinuli zbog tračeva o dadilji!

Podeli vest

Raskid jednog od najskladnijih parova Holivuda rastužio je fanove. Nakon 10 godina braka Ben Aflek i Dženifer Garner su se rastali, a emocije još postoje. Dženifer otkriva da razlog nije bila prevara, kako su mnogi nagađali i kaže da je Ben ljubav njenog života

- Nisam se udala za veliku filmsku zvezdu. Udala sam se za njega. Ja bih se vratila i promenila odluku. Trčala sam plažama s njim i opet bih. Mi imamo troje dece i još mnogo toga, on je ljubav mog života. Gde god da sam on je najpametniji, najharizmatičniji i najbolji mogući čovek. To što se desilo je komplikovano. Prosto kao što osetite kada vas sunce greje, osetite i kada postane hladno - kaže Dženifer.

BEN AFLEK NA IVICI NERVNOG SLOMA Dženifer Garner razmišlja da mu oprosti!

Baksuzna sudbina, koja prati ime Dženifer, desila se i ovoj glumici. 

- To je jak bol, koji sam preživela i nakon prvog braka. Moje srce je sada ranjivo, osećam se povređeno, ali znam da ću nakon vremena jasnije videti šta se dogodilo i da ću znati šta tačno osećam - opisuje Dženifer.

AP/Photo

Nakon što su objavili razvod, krenule su spekulacije o tome da su se razveli zbog njihove bivše dadilje Kristin, a mnogi su ga povezivali i s koleginicom Margo. Međutim, Dženifer to negira.

DESETA KRIZNA GODINA Ben Aflek pred razvodom zbog kocke i alkohola?

- Mi smo bili razdvojeni mesecima pre nego što sam čula za dadilju. Ona nema nikakve veze sa našom odlukom da se razvedemo. Ona nije bila deo jednačine. Smejala sam se navodima o njegovoj prevari, jer to nije tačno, ali razumem da su ljudi želeli da nađu objašnjenje. Neki su želeli da imaju razlog da ga mrze, ali ne treba da ga mrze, ja ga ne mrzim - poručuje Garner.

Ona kaže i da se previše davala u tom braku i da će sada imati mnogo vremena za sebe, koje ne zna kako da upotrebi. Naučila je da bude nezavisna i shvatila je da nije Benov posao da je usrećuje.

- Glavna stvar koja nas povezuje su deca. Naravno, san da ću plesati s njim na venčanju svoje čerke je nestao, ali treba da vidite njihova lica kada on uđe u kuću. Ako vidite da vaša deca vole nekog u potpunosti, onda ćete biti prijatelj s tom osobom - zaključuje Garner.

TUŽAN KRAJ Razvode se Ben Aflek i Dženifer Garner


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija