• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Puls/Informer

03.03.2016

12:10

ŽIVOTNA DRAMA LEPE BRENE: Plašim se za život, pijem lekove svaki dan!

Showbiz

ŽIVOTNA DRAMA LEPE BRENE: Plašim se za život, pijem lekove svaki dan!

Podeli vest

Pevačica Lepa Brena godinama se bori sa trombozom, opasnom bolešću krnih sudova

Iako vodi računa o zdravlju i kondiciji i redovno ide na zdravstvene preglede, trombozu je ipak dobila dva puta.

- Radila sam analizu i poslala sam ih u Ameriku. Uporednom analizom došli smo do identičnih zaključaka i u Beogradu i u Majamiju, a oni kažu da sam trombozu dobila od strašnog napora. Htela sam da izdržim isti napor i sa 45 kao i kada sam imala 25 godina. Posle tih problema odlučila sam ipak da radim manje - rekla je Brena.

Kako kaže svakodnevno pije lekove za razblažavanje krvi.

- Svaki dan bez izuzetka. neko pije za srce, a ja da mi se krv ne zgruša jer to može da bude kobno - otkrila je pevačica.

Međutim, pevačica na život ne gleda pesimistički i kaže da joj psihijatar nije potreban.

- Naš narod s prostora bivše Jugoslavije preživeo je teške životne golgote. Mentalno sam jaka osoba i uvek sam pronalazila rešenje bez psihijatra. Međutim, svima koji nose emotivni teret i bol na duši savetujem da idu kod psihijatra i da se toga ne srame jer je to isto kao otići kod stomatologa, ginekologa... - rekla je Brena.

(FOTO) KO JE OVA PEVALJKA? Mi smo je jedva prepoznali, a vi?

ESTRADNI RAT! Brena svedoči protiv Miroslava


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija