• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs/informer.rs

07.03.2016

15:30

TUŽNA SUDBINA! Komšije otkrile isitinu o teškom detinjstvu Draga Bjelogrlića!

Showbiz

TUŽNA SUDBINA! Komšije otkrile isitinu o teškom detinjstvu Draga Bjelogrlića!

Podeli vest

Glumac i reditelj omiljen je u svom rodnom mestu, a ni on nije zaboravio Baranđane. Svakog leta je tamo, a i nema komšije kojem nije dao bar malu ulogu u nekom svom filmu

Proslavljeni glumac, reditelj i producent  Dragan Bjelogrlić, rodom iz Barande, upravo tamo provodi najveći deo vremena, a njegove komšije su rado popričale o njemu i njegovoj porodici.

Prva osoba koja je otkrila nešto o Bjelogrliću je baka Melanija Vasić, koja stanuje odmah pored porodičnog doma Bjelogrlića. Ona kaže da Dragana i njegovog brata Gorana zna od malih nogu, a  u dobrim je odnosima i sa njegovom majkom Nadom.

BJELA PODNEO OSTAVKU u Filmskom centru Srbije

- Znam ga od malih nogu, uvek je bio jako fin dečko. Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom celog detinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica vole da se šale sa ljudima. Majka im je jako fina, poštena žena. Preko leta ona je stalno ovde u selu, a čim počne zima, odlazi za Beograd. Divne su komšije! Za Uskrs njihova majka Nada ofarba jaja i donese poklone za moje praunuke", priča baka Melanija i otkriva kako je Bjela izgubio oca Tomislava kada je imao 18 godina i da se od tada sam borio da uspe u životu - rekla je baka Melanija.

facebook

Ona je dodala da su Dragan i Goran bili samo momci kada su izgubili oca i da su se sami borili da uspeju u životu.

- Njihova majka se uvek borila da im obezbedi da imaju sve najbolje. Nije lako deci kad izgube jednog roditelja, ali oni su ipak uspeli u životu. Oni su se uvek trudili i nikad nisu pokazali koliko im je teško bilo - nastavila je Vasićeva.

Baka se prisetila da se Bjela za raspuste uvek vraćao kući i da je uvek učio i davao sve od sebe.

 

- Znate kako je kada dolazite iz malog mesta i u gradu pokušavate da se snađete. Svaka njima čast kako su uspeli u životu - rekla je prva komšinica i dodala kako je njihov otac za njih uvek želeo da postanu građevinski inženjeri, pa je zbog toga Dragan upisao građevinski fakultet, koji je međutim ubrzo napustio.

BJELA PRIZNAO: Moja generacija je kriva što nemamo sitem vrednosti!

- Meni je, nažalost, otac umro kad sam bio pred maturom. Jedan od poslednjih razgovora koji pamtim s njim dok je ležao u postelji bio je upravo taj da treba da se bavim ozbiljnim stvarima u životu, i to je podsvesno uticalo na moj odabir građevine. A u trenutku kada sam bio na studijama građevine, iako mi je ona dobro išla, shvatio sam da nije za mene. Postojala je zebnja moje majke i brata, ali nisu imali otpor prema toj odluci. Kako bi bilo da je moj otac ostao živ, to ne znam, mada mislim da ni tu ne bi bilo problema - rekao je Bjela jednom prilikom na tu temu.

facebook

Vesićeva je otkrila da ju je njen prvi komšija angažovao da glumi u čak tri njegova filmska ostvarenja.

- Glumila sam u čak tri njegova filma, za svaki mi je pošteno platio. Jako sam zadovoljna što je proslavio Barandu, daleko se čulo za naše selo. Zvala me sestra iz Skoplja, kaže videla sam te na televiziji u filmu - završava svoju priču za “Blic puls” Melanija. 

O glumcu je takođe pričao i njegov drug iz detinjstva koji je otkrio detalj da su Bjelu jurile sve devojke po selu.

BJELA SE EKSTRA LJUBI, ali želim seks sa Bikovićem

- Tokom leta bi po ceo dan igrao fudbal, izlazio u kafanu sa društvom i tako se zabavljao. Voleo je da provodi vreme po kafanama, to svi znaju u selu. Devojke su ga stalno jurile, dok je bio dečak to je bilo zato što je dolazio iz grada i tada su želele da se udaju za njega. Kasnije kada je postao slavan, mnoge su htele da budu sa njim da bi im omogućio da glume u filmu, pa makar se skinule gole. Želele su da imaju karijeru po svaku cenu - kaže drug iz detinjstva.

On je objasnio da je Dragan uvek bio pozitivan i pun energije.

facebook

- Stalno je težio da ide ka nečemu višem. Mislim da još nije uspeo da dostigne svoj vrhunac, još nekoliko filmova koji će biti žešći i mislim da će onda stići ta velika slava. Treba još više da oduševi Srbiju i okruženje - dodao je Zoran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija