• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. M. S.

15.03.2016

11:08

(FOTO) GRADSKA LEGENDA: Žika Obretković savetuje šta da obučemo ovog proleća!

Showbiz

(FOTO) GRADSKA LEGENDA: Žika Obretković savetuje šta da obučemo ovog proleća!

Podeli vest

Žika je čovek kojeg svaki Beograđanin zna. On je maskota, pesnik, usmeni pripovedač, kompozitor, interpretator, frulaš i najzapaženiji modni "trendseter" u gradu! Pogledajte šta nam Živadin Žika Obretković svojim primerom preporučuje da ponesemo ovog proleća

Pošto Žika čita Informer on dobro zna da se samo još sutra očekuje susnežica, tako da se valja natrontati, dok ćemo već od četvrtka uskočiti u tanje jaknice jer nam stiže sunce.

Bilo kako bilo, Žika Obretković je odlučio da se danas na pravi način pozdravi sa skoro gotovom zimom i stoga je nabacio crvenu kapicu, šuškavu jaknu i crne "ugg" čizme sa cirkonima.

informer.rs

On je ovu odevnu kombinaciju začinio i sa njemu svojstvenim stilom "sve mi boje lepo stoje" pa je na rame okačio šarenu pletenu torbu koju obično nose čobani kada teraju stoku na ispašu ili bake kad krenu na pijac.

Ali to nije sve, da biste lakše podneli to što morate da ustanete iz kreveta i da krenete na posao, poslušajte Žikin recept i ostanite u pidžami. On je za današnji dan izabrao plavu pidžamu sa printovima zvezda i meseca.

informer.rs

I za kraj, naravno, sigurni smo da bi čuvena gradska faca Beograđanima poručila da na ulicu ne izlaze bez osmeha, jer je manje važno to šta na sebi nose.

facebook

Obretković je karijeru i započeo u Studentskom gradu, gde je držao vatrene govore na radnim akcijama. Posle se izveštio kao svirač frule. Kao ulični umetnik, godinama se nalazi na istom mestu ispred Opštine Stari Grad ili u Skadarliji.

Ono što je manje poznato o njemu je da se nekoliko puta kandidovao za predsednika Srbije, kao i da je objavio pet knjiga pesama, izdao dva albuma svojih pesama, glumio u predstavama...

Pogledajte kratak video o Žiki legendi:

KAKAV PREOKRET - GOSPODIN MIŠA TUMBAS u novom odelu!

"NIKADA VIŠE NEĆU ŽIVETI U SMEĆU"! Informer u poseti Miši Tumbasu, najpoznatijem navijaču Partizana!

SVI LJUBITELJI YU MUZIKE ZNAJU ZA NJIH! Otkrivamo kako su najpoznatiji muzički bendovi dobili ime


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavko

pre 8 godina

MOGU DA GARANTUJEM DA JE POSTENIJI OD SVAKOG SRPSKOG POLITICARA

Tamara

pre 8 godina

Deluje posteniji ,bistriji ,pametniji ,obrazovaniji od onog novog direktora EPS A

Brle

pre 8 godina

Covek nikoga nedira niti je ikome zlo ikad naneo za primer ,treba mu skinuti sesir

Bumbar

pre 8 godina

Daleko pozitivnija licnost od svih clanova SPS a

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija