• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2016

19:51

(FOTO) PUKLA MADONA Satima kasnila na koncert a fanovi tražili novac nazad!

Showbiz

(FOTO) PUKLA MADONA Satima kasnila na koncert a fanovi tražili novac nazad!

Podeli vest

Na turneji propraćenoj skandalima, Madona je ponovo uspela da razočara i naljuti čak i svoje najvernije fanove. Zbog njenog konstantnog kašnjenja, mnogi su vratili ulaznice i tražili svoj novac nazad

Kraljica popa sinoć je drugi put nastupila u australijskom gradu Brizbejnu, ovog puta pred polupraznom salom. Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali da je "više ljudi bilo u obližnjem pabu".

Jedan od razloga za to jeste i činjenica da su organizatori koncerta ranije te večeri upozorili posetioce da će Madona sigurno kasniti na koncert bar sat vremena, te da mogu da vrate svoje ulaznice i da dobiju povraćaj novca ukoliko im to ne odgovara.

(VIDEO) VIDNO PIJANA KRALJICA POPA: Pala u toku nastupa i zaboravljala pesme!

Koncert je zakazan za 21 čas, pa je početak odložen za 22:30, da bi na kraju počeo tačno u 23 sata i 22 minuta.

Na istom mestu Madona je nastupila i dan ranije a tada je na koncert kasnila neverovatna četiri sata. Kako je ovo opravdala? Jednostavno – optužila je publiku da su oni krivi jer su došli ranije.

 

 

Madonu već prati loša reputacija, pošto praktično ni na jedan koncert u okviru aktuelne "Rebel Heart" turneje nije došla na vreme. To je košta na hiljade dolara, koje mora da nadoknadi osoblju, policiji, obezbeđenju i ostalim zaposlenima. Da ne spominjemo da joj zbog toga okreću leđa i najverniji fanovi.

(VIDEO) MADONA U SUZAMA Pevačica izgubila bitku za starateljstvo nad sinom!

- Madona, ako kasniš na koncerte ne znači da si zbog toga rok zvezda, već bezobzirna razmažena diva - glasi jedan od brojnih komentara na Tviteru. Kašnjenje nije bio jedini uzrok nezadovoljstva. Posetioci su se žalili da je bilo problema sa tonom, da je Madona stalno psovala, kao i da je pevala na plejbek.

Ulaznica za Madonin koncert košta oko 600 dolara.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija