• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

24.03.2016

11:12

HARIS DŽINOVIĆ HITNO OPERISAN Pevač ugradio oba veštačka kuka!

Showbiz

HARIS DŽINOVIĆ HITNO OPERISAN Pevač ugradio oba veštačka kuka!

Podeli vest

Pevač je hitno operisan u jednoj privatnoj beogradskoj klinici nakon što su lekari ustanovili da ima artrozu

Haris Džinović ugradio je oba veštačka kuka. U žiriju „Pinkovih zvezda“ zamenjuje ga Rada Manojlović. On je mesecima trpeo jake bolove u kukovima i leđima, a kad je otišao na kontrolu, shvatio je da je stvar mnogo ozbiljnija.

- Haris se operisao pre dva meseca, ali to nikome, osim porodice, nije rekao. Sada se dobro oseća, više ne nosi štake i polako je počeo da se vraća starom načinu života - rekao je izvor blizak pevaču.

OPERISALE SE I DRAGANA I SUZANA

Harisova koleginica Dragana Mirković nedavno je ugradila veštački kuk. Ona se uspešno oporavila posle operacije, koju je imala u Beču zbog problema s urođenom displazijom. Voditeljka Suzana Mančić takođe je operisala kuk, a ponovo je otišla pod nož kad je pala nekoliko meseci posle prve operacije.

Pevačeva supruga Melina sve vreme bila je uz Džinovića.

- Ona se bukvalno nije razdvajala od muža, pratila ga je na kontrole, pomagala mu da otkaže neke svirke, spremala hranu... - rekao je naš izvor.

Pozvali smo Džinoviće, ali se nisu javljali do zaključenja broja.

Harisa u "Pinkovim zvezdama" menja Rada Manojlović, koja već dva dana snima nekoliko emisija zaredom. Pevačica je i ranije bila među članovima žirija u tom muzičkom takmičenju kad je menjala Cecu Ražnatović.
 

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija