• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2016

21:30

PODRŠKA Dženifer Aniston: Muž mi je pomogao da smršam!

Showbiz

PODRŠKA Dženifer Aniston: Muž mi je pomogao da smršam!

Podeli vest

Pitate se šta jedu holivudske zvezde i kako uspevaju da ostanu fit? Otkrijte sve tajne Dženifer Aniston, jedne od najzgodnijih žena Holivuda

Najpoznatija je po ulozi Rejčel Grin u popularnom sitkomu „Prijatelji“, ali i po figuri koja prkosi vremenu i gravitaciji. Evo šta Džen jede kako bi uvek izgledala savršeno.

- Kada se probudim, prvo popijem toplu limunadu, a zatim popijem šejk ili jedem avokado i jaja, što mi je omiljeni doručak. Obično dodam malo kokosovog ulja na to. Ponekad pojedem ovsene pahuljice sa bananom ili ovsenu kašu sa belancetom koje se umuti na kraju – otkrila je Dženifer. 

Reuters/AP

Dženifer je otkrila da je njen suprug Džastin Tero znatno uticao na njene navike kada je reč o ishrani.

- Džastin mi je otkrio taj trik dodavanja belanceta u ovsenu kašu zbog dodatnih proteina. Malo pre nego što se završi kuvanje kaše, samo se umuti belance. Takođe, daje kaši pufnastu strukturu i bude veoma ukusno - ispričala je Dženifer.

Kada je reč o ručku, Dženifer je otkrila da jede povrće u nekom obliku ili salatu sa proteinima.
- Uglavnom i za večeru pojedem isto - navela je Dženifer.

Ono što mnoge dame sigurno zanima su grickalice. Da li i zanosna Džen dozvoli sebi neki užitak?
- Možda jabuku i puter od badema - rekla je lepa glumica.

Zvuči prilično strogo, ali postoji izuzetak u njenoj dijeti. Dženifer je bila veliki ljubitelj meksičke hrane, a sada ne može da odoli dobroj pasti. Dodala je da njen suprug pravi odličnu pastu karbonara i da u tome uvek uživa.
- I ja sam naučila da je pravim i nije tako loša za liniju. To su samo jaje, parmezan i malo vode u kojoj se kuvala pasta. Mi zamenimo pravu slaninu ćurećom, pa se ne osećamo mnogo krivim - otkrila je Dženifer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija