• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

13.04.2016

20:32

HOLIVUDSKI PROMAŠAJI SRBA Oni bezuspešno pokušavaju da se probiju u industriji snova!

Showbiz

HOLIVUDSKI PROMAŠAJI SRBA Oni bezuspešno pokušavaju da se probiju u industriji snova!

Podeli vest

Katarina Radivojević, Marija Karan, Maja Mandžuka i Sergej Trifunović završili su samo kao statisti u svetskim blokbasterima

Holivudski san će za mnoge srpske zvezde ostati pusta želja! Brojni glumci okušali su sreću u industriji snova, a jedino čime mogu da se pohvale su epizodne uloge, i to uglavnom balkanskih i ruskih mafijaša ili prostitutki.

MUKE SU TO
Holivudski san je teško ostvariv, čovek mora da počne iz početka
Katarina Radivojević

Katarina Radivojević je nekoliko puta pokušala da se probije u Holivudu, ali joj to nikako nije polazilo za rukom. Snimila je kratak film "The Goddess of Hunt" i pojavila se u nekoliko nezavisnih produkcija.

- Ne želim nikome da razbijam iluziju, ali holivudski san je teško ostvariv. Čovek mora da počne iz početka, uprkos prethodnom radu. U Holivudu su veći honorari, tako da bih volela da uspem na tom tržištu i da dobijam uloge - priznala je Radivojevićeva.

Možda njena inostrana karijera nije za pamćenje, ali zato uloga u ruskom filmu "Morfijum" svakako jeste. U ostvarenju iz 2008. godine Katarina se "proslavila" scenom u kojoj kleči na kolenima i oralno zadovoljava kolegu.

I SERGEJ POD LUPOM! Tužilaštvo razmatra i odgovornost Trifunovića za tuču na Vračaru!

Mani se glume

Mada je srpska javnost bila oduševljena kada se saznalo da lepa Marija Karan igra sa velikim Entonijem Hopkinsom, ispostavilo se da je njeno pojavljivanje u blokbasteru "Obred" jedva primetno. Ono se svelo se na scenu u kojoj naša glumica umire, a za koju je navodno zaradila čak 5.000 dolara. Istina, malo značajniju ulogu imala je u filmu "Assassination Games" sa Žan-Klod van Damom.

(VIDEO) DA LI SE SEĆATE NATAŠE? Danas ne liči na buntovnu devojčicu koja nas je sve osvojila!

Oni su uspeli u svetu

Public

Malim i velikim ekranima u svetu ipak vlada nekolicina glumaca sa ovih prostora. Rade Šerbedžija, prijatelj Anđeline Džoli, imao je zapažene uloge u hitovima "Sneč", "Svetac","Nemoguća misija 2", "Početak Betmena"... Njegov mlađi kolega Nikola Đuričko delio je kadar sa Bredom Pitom u blokbasteru " Svetski rat Z", a igrao je i u filmu "U zemlji krvi i meda" Anđeline Džoli. Stefan Kapičić definitivno je ostvario dečačke snove u ovogodišnjem hitu "Dedpul", u kom tumači jednog od glavnih junaka. Srbin iz Sombora Raša Bukvić osvojio je francusko tržište, a potom zablistao u popularnim filmovima kao što su "Umri muški 5", "69 sati", "Transporter: Nasleđe". Branka Katić je igrala u serijama "Haos" i "Velika ljubav", a zaigrala je i sa Džonijem Depom i Kristijanom Bejlom u drami "Državni neprijatelj". Jedna od najpopularnijih svetskih serija "Izgubljeni" proslavila je Miru Furlan u Americi, a ona je glumila i u hitu "Vavilon 5". 

Public

 

Njihova koleginica Maja Mandžuka takođe nije imala sreće sa Holivudom, pa je odustala od glume i prešla u produkciju. Ona je prvo snimila kanadski film "2:22" sa Valom Kilmerom, u kom igra ljubavnicu narko-dilera. Usledila je uloga maserke u seriji "Fosterovi", koja baš i nije neko dostignuće, pa je Maja shvatila da je vreme da se mane glume.

I ćerka Dragana Kojića Kebe Nataša već sedam godina se uporno trudi da izgradi karijeru u Los Anđelesu. Njen najveći uspeh za sada je statiranje u sceni sa Leonardom di Kapriom u hitu Martina Skorsezea "Vuk sa Volstrita".

- Počastvovana sam što sam radila na setu sa Leonardom di Kapriom - pohvalila se tada Taša.

Ništa specijalno

Nekada veliki talenat stare Jugoslavije Mirjana Joković odustala je od ozbiljne glumačke karijere i zaposlila se kao profesorka glume u Los Anđelesu.

MINUT ULOGA
Marija Karan se pojavila u filmu "Obred" sa Entonijem Hopkinsom, izgovorila jednu rečenicu i - izdahnula

Ni Sergeju Trifunoviću nije pošlo za rukom da ostvari zapaženije role preko okeana. Igrao je u "Spasitelju" pored Denisa Kvejda i u producentskom ostvarenju Spajka Lija "Tri posle ponoći". Pojavio se i u hitu "Gavran", o kome je rekao:

- Snimam sa Džonom Kjuzakom, to je film o poslednjim danima Edgara Alana Poa. On igra Poa, ja igram jednu malu ulogu, i to je to. Ništa specijalno.


(VIDEO 18+) ZONE, TI LI SI?! Zbog koga je gola Katrina Radivojević pala na kolena?

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 8 godina

neverovatno smo talentovani I to valjda niko nevidi .....istina je bolna I nije za novine posto radim ovde... Ajde ziveli braco Srbi! Los Angeles,California

LEKI

pre 8 godina

a sta reci za urosa sertica mamine maze??? pa nije vise ni u parovima hahahaha....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija