• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

13.04.2016

23:24

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Devin je samo tražio da vidi oca, a on se uplašio za svoj novac!

Showbiz

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Devin je samo tražio da vidi oca, a on se uplašio za svoj novac!

Podeli vest

Folk zvezda Miroslav Ilić navodno se konsultovao sa advokatom kako bi svu imovinu prepisao na suprugu Gordanu, a njegova bivša ljubavnica kaže da je to i očekivala.

Samo ti je novac bitan. Bojiš se jer znaš da ti je Devin sin - poručila je Mirjana Antonović bivšem ljubavniku za koga tvrdi da je otac njenog sina Devina.

Folk pevač Miroslav Ilić navodno je u strahu da će mu nepriznati sin Devin uzeti novac, pa je poput kolege Dragana Kojića Kebe svu imovinu prepisao na zakonitu ženu i decu. Mirjana Antonović, majka Devina Antonovića, Miroslavljeva bivša ljubav iz Amerike, kaže da je to i očekivala.

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: U strahu smo, preti nam jakim vezama!

Miroslav i njegova gospođa supruga su oduvek znali da je Devin njegov sin, za njih nije potreban DNK dokaz. Još jednom otkrivaju kakvi su ljudi i koliko nisko padaju. U životu im je bitan samo novac. Očigledno ih je strah da će ih sud i finansijski dotaći kada bude doneta presuda u Devinovu korist, pa pokušavaju da sakriju imovinu - kaže Mirjana Antonović.

Informer

A na navode da strahuje da će morati deo imovine da prepiše i na nepriznatog sina ukoliko se dokaže da on jeste Devinov otac, Miroslav Ilić je rekao:

- Pa dobro, jeste vi normalni? Nemam ja šta da kažem, sve te priče su obične gluposti. Pišite šta hoćete, ničega se ja ne bojim!

SUD ĆE DONETI PRAVDU

- Koliko ja znam, tom gospodinu ništa nije uspelo pošto je tužba došla do međunarodnog suda. Devin je samo tražio da vidi oca i porazgovara sa njim.

(FOTO) AFERA VANBRAČNI SIN Ilićeva ljubavnica: Evo dokaza da me je ostavio u trudnoći!

Miroslav je mogao sve ovo da spreči ranije, međutim, posle svega što je sebi dozvolio i posle toliko uvreda, Devin prepušta pravosuđu da odluči šta je pravedno - kaže Mirjana Antonović. Ona je nedavno boravila sa sinom u Srbiji, ali folker nije želeo da stupi u kontakt sa njima.

DNK TEST POTVRDIO: Miroslav Ilić je Devinov otac!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 8 godina

Dosadna je koliko ga napada i kaze da joj nisu bitne pare a samo to i naglasava. to pokazuje da ona samo hoce da se ogrebe i da bez muke dodje do novca. Ako pevac ne zeli da ucestvuje u tome nek ga ostavi vise na miru i ne  daje takve bombasticne izjave. \n

Ivan

pre 8 godina

Neverovatno koliko hoce od Miroslava da izvucu novca....Realno ako nece otac da te upozna,okreni ledja i cao,a oni hoce i na silu....Prosto neverovatnu....kada ga nije trazio kad je bio dete koji ce mu djavo i sada\n

Serlok Holms

pre 8 godina

U ZAKONU POSTOJI NUZNI DEO KOJI MORA DA MU DA

Tijana

pre 8 godina

Nuzni deo moze dobiti samo nakon smrti, a do tada M. moze otudjiti imovinu i da ne ostane ni nuzni deo.

Kurcubic

pre 4 godine

Da je nekoga ubio isao bi na robiju, a on je samo ljubio... sto se bruka pod stare dane, izdajica (po)roda svoga?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija