• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

15.04.2016

10:42

BEJBI BUM U HOLIVUDU! Tri glumačka para očekuju prinove u isto vreme!

Showbiz

BEJBI BUM U HOLIVUDU! Tri glumačka para očekuju prinove u isto vreme!

Podeli vest

Glumica Blejk Lajvli (28) i glumac Rajan Rejnolds očekuju drugu prinovu, baš kao i Eva Mendez (42) i Rajan Gosling. Pre nekoliko dana otkriveno je i da Megan Foks (29) čeka treće dete, a da je otac njen suprug Brajan Ostin Grin, iako su se razišli u avgustu

Iako se sredinom prošle godine šuškalo da Blejk i Rajan više nisu zajedno, očigledno su rešili razmirice.  Nakon rođenja njihove ćerke u decembru 2014. godine, ovaj par opet očekuje prinovu.

Reuters

Blejk i Rajan su se venčali 2012. godine, nakon 11 meseci zabavljanja. Prema svim izvorima, glumac je bio najveća podrška supruzi tokom prve trudnoće, a ona je tada izjavila da je majčinstvo nešto što je oduvek želela, od rane mladosti.

SVAKA ČAST Gitarista "Rolingstonsa" u 68. godini očekuje blizance

- Znala sam da želim da imam puno dece jer dolazim iz velike porodice, pa mi je to oduvek bilo bitno. Sada sam tako uzbuđena što se to i dešava - rekla je  glumica.

Ne znamo da li će ovog puta biti isti slučaj kao sa Džejms, čiji je pol par krio sve dok Rajan Rejnolds nije objavio tvit na dan njenog rođenja.

- Srećan rođendan mojoj devojčici. Tužan sam jer sam izgubio nevinost, ali sam zahvalan što sam dobio ćerku - napisao je tada Rejnolds.

TRUDNA DŽENIFER ANISTON Glumački par očekuju blizance!

Ubrzo posle ove objave došla je i vest da je i Eva Mendez trudna, te da će ona i Rajan Gosling 19-mesećnoj ćerkici Esmeraldi podariti batu ili seku.

AP/Photo

Njima se u srećnim vestima pridružila i Megan Foks. Danima se spekulisalo ko je otac, a ona je iskoristila priliku da se našali sa svojim fanovima pa je objavila kolaž slika sa kolegama glumcima, koji nisu zaduženi za njeno stanje.

 

A photo posted by Megan Fox (@the_native_tiger) on Apr 12, 2016 at 12:47pm PDT

STIŽE MALI PRINC Kejt Midlton se porađa?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija