• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

18.04.2016

20:06

IMAN O BRAKU SA BOUVIJEM: Oboje smo znali razliku između persone i ličnosti!

Showbiz

IMAN O BRAKU SA BOUVIJEM: Oboje smo znali razliku između persone i ličnosti!

Podeli vest

Kada su se supermodel Iman i muzička legenda Dejvid Bouvi venčali 1992. bili su jedan od najpopularnijih parova među zvezdama. Iako je javnost želela da zaviri u njihov život, Bouvi se trudio da zaštiti njihovu privatnost

Iman je u emisiji kod Opre Vinfri, snimljenoj neposredno pre smrti njenog supruga, koja je emitovana proteklog vikenda, progovorila o svom braku sa sada pokojnim muzičarem. 

- Oboje smo razumeli razliku između ličnosti i persone - izjavila je Bouvijeva udovica.

(FOTO) MURAL POSVEĆEN DEJVIDU BOUVIJU razbesneo fanove širom sveta!

- Kad smo bili u kući, bili smo samo Iman i Dejvid. Nismo bili niko drugi.

Iman kaže da je njihov brak trajao tako dugo (proslavili su 23. godišnjicu prošlog juna) zbog dva faktora: vremena i postavljanja prioriteta. 

- Mislim da je tajna dugog braka u raspolaganju vremenom. Morate da budete u pravoj fazi života kako biste bili spremni za vezu koja će trajati zauvek i koja će biti na prvom mestu - objasnila je Iman. 

NEVEROVATNA SLIČNOST On će glumiti Dejvida Bouvija!

Ako vam je bilo šta drugo prioritet u tom trenutku, Iman smatra da ne treba da razmišljate o braku. 

- Ako vam je važna karijera, nemojte se venčavati i rađati decu, jer nešto će u takvim okolnostima trpeti - rekla je manekenka.

BUDISTIČKI RITUAL Bouvi tražio da se njegov pepeo raspe po Baliju!

- Znam ja nas, žene, želimo da imamo sve. Ipak, ne možemo imati sve u istom trenutku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija