• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: radaronline/informer.rs

18.04.2016

22:46

ŠOK U KLANU KARDAŠIJAN! Evo zašto Kendal Džener zahteva DNK analizu!

Showbiz

ŠOK U KLANU KARDAŠIJAN! Evo zašto Kendal Džener zahteva DNK analizu!

Podeli vest

Nepoznati izvor izjavio je sajtu Radaronline da Kejtlin Džener nije pravi otac Kendal Džener i da ona zahteva da bude urađen DNK test

Skandali vezani za klan Kardašijanovih ne prestaju da se nižu, što je za njih i dobro s obzirom da od skandala zarađuju za život. Međutim, pored onih standardnih ima i onih koji nisu planirani i koji mogu biti veoma neprijatni.

Skoro je bila priča da čovek kojeg je Kloi Kardašijan smatrala svojim ocem zapravo nije to već da je na njegovom mestu O Džej Simpson, čovek koji je promenio istoriju suđenja.

(FOTO) KELVIN KLAJN SPUSTIO MANEKENKU: Ona nikad, Džastin Biber uvek!

Ovog puta istorija se ponavlja. Naime, počele su da kruže glasine zbog kojih se Kendal Džener zapitala da li je ceo njen život zapravo laž. Najnoviji tračevi tvrde da Kejtlin Džener nije pravi otac dvadesetogodišnje manekenke.

Zbog svega toga nova epizoda rijalitija Keeping up with the Kardashians baviće se upravo temom Kendalinog identiteta. Priča se da je bivši ljubavnik njene majke fudbaler Tom Voterman upravo osoba koju bi trebalo da zove tata.

(VIDEO) KOPIRAJTE SLAVNE:Evo kako da se našminkate kao Kendal Džener!

U prilog toj činjenici idu mnoge sličnosti između njih dvoje, kao što su osmeh i skoro identična vilica. Kris, Kendalina majka, bila je u braku sa Robertom Kardašijanom kada je imala aferu sa fudbalerom, 1989. godine.

Ova kratka avantura je okončala njen brak, ali se navodno nastavila kada je počela da se viđa sa Brusom Dženerom, poznatijim kao Kejtlin Džener.

Fudbaler je podržao ove priče izjavom da je Kendalina majka nastavila seksualne odnose sa njim čak i kada je počela da se viđa sa Brusom.

(FOTO) LAŽLJIVICE JEDNA Kendal prevarila fanove i objavila golu fotku druge devojke!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija