• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

19.04.2016

18:30

MOTIVACIONI GOVORNIK OBOŽAVA NAŠEG TENISERA: Volim da izlazim sa Noletom!

Showbiz

MOTIVACIONI GOVORNIK OBOŽAVA NAŠEG TENISERA: Volim da izlazim sa Noletom!

Podeli vest

Motivacioni govornik Nik Vujičić, koji je došao u Beograd kako bi promovisao knjigu "Ostanite jaki", kaže da najviše voli da izlazi u noćni provod sa prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Ovaj Australijanac srpskog porekla ističe da Nole ima pozitivnu energiju, koju prenosi na druge, i da se zato lepo oseća u njegovom društvu

- Novak je veoma duhovit i volim da izlazim s njim u provod. I van terena je izvanredan čovek, vredan, uporan, pravi uzor. Veoma sam ponosan na njega i mogu da kažem da cela moja porodica navija za Noleta svim srcem. Svi smo njegovi veliki fanovi - kaže Nik za Informer.

Moja najveća pobeda je izlazak iz depresije

Nik Vujičić je napisao knjigu "Ostanite jaki" o vršnjačkom nasilju jer je i sam prošao kroz to.
- Način na koji sam izašao iz depresije je nešto najvažnije. Roditelji su su bili uz mene i ohrabrivali me. Svima nam treba podrška. Ne možemo sami. Ali ukoliko čovek bez ruku i nogu može da sanja velike snove, to onda svako može. Ako mi ne verujete, reći ću vam ovo: ukoliko čovek bez ruku i nogu može da pomogne jednoj osobi, možete i vi. To je početak - kaže Vujičić

Imam savršen brak

Pored toga što je prezadovoljan svojim društvenim životom, Vujičić može da se pohvali i skladnim četvorogodišnjim brakom. On i Kanae imaju dvoje dece, Kijašija i Dejana.


- Uspeh svakog dobrog braka je dobra komunikacija. Posebno kada ste sposobni da potrebe svog partnera stavite ispred sopstvenih. Što više dajete, to ćete više i dobiti. Ja mislim da dajem više, ali i moja supruga misli isto to. A tako zapravo oboje dajemo sve od sebe. To je savršen balans. Savet za dobar brak je da dosta pričate i imate otvoren odnos o svim temama. Takođe, važno je i međusobno poverenje. Niko nije savršen. Ja sam daleko od savršenstva. Ali trudim se da budem što bolji mogu - kaže Vujičić i iskreno dodaje:


- Kanae je ljubav mog života. I vredni saputnik u mojoj karijeri. Zbog nje sam još bolji sagovornik. I zato dajem sve od sebe da budem najbolji muž i najbolji otac.

Informer

Sin me prerastao

Čuveni motivacioni govornik tvrdi da će sve svoje životno iskustvo preneti na sinove i pokušati da ih učini što boljim ljudima. On ističe da neizmerno voli svoju decu, koja su poprilično nestašna.

(FOTO) SUSRET U VLADI SRBIJE: Vučić se sastao sa Nikom Vujičićem

- Moj stariji sin je već viši od mene. Često voli da se šali i da baca koske na moje rame. Kada je tužan, uvek me zagrli. Voli muziku i različite bendove. Ali nije bitno kojim će se poslom baviti kad poraste. Najponosniji ću biti kada izraste u pravog čoveka - otkriva Vujičić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alex

pre 8 godina

Sta treba komentarisati . Vasa lica i vasi osmesi govore kakav svet treba da bude. Volim vas vi ste bozji sinovi i nek vas bog i cuva zdravo bili. Aca vranjanac

Vera

pre 8 godina

Предиван коментар Господине Ацо! :-)))

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija