• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

21.04.2016

13:43

(FOTO) VELIKI ZAVODNIK! Džordž Kluni: Pravu ljubav sam pronašao u 52. godini života!

Showbiz

(FOTO) VELIKI ZAVODNIK! Džordž Kluni: Pravu ljubav sam pronašao u 52. godini života!

Podeli vest

Veliki zavodnik i srcelomac sa filmskog platna Džordž Kluni otkrio je da je tek u 52. godini života našao pravu ljubav

Zaveo je mnoge lepotice, među njima Lisu Snovden, Kristu Alen, Stejsi Kajbler, ali na kraju je ipak samo jedna uspela da osvoji njegovo srce.

(VIDEO) DŽORDŽ KLUNI: Uništiću karijeru Bredu Pitu!

facebook

- Nikada nisam bio srećniji u vezi. Ovo je više nego što sam ikada mogao da zamislim. Pronašao sam ljubav svog života u 52. godini i učinila me je presrećnim - otkrio je jedan od najpoželjnijih, sada bivših, neženja u najnovijem intervjuu, uoči druge godišnjice braka.

DŽORDŽ KLUNI IDE U PENZIJU Holivudski zavodnik se oprašta od glume!

facebook

Kluni je sudbonosno da rekao 38-godišnjoj Amal 27. septembra 2014. godine na raskošnom venčanju u Veneciji, kojem su prisustvovale mnoge njegove kolege, kao što su Met Dejmon, Bono, frontmen grupe U2, Džon Krasinski i Emili Blant, Rande Gerber i Sindi Kraford, kao i Džordžov blizak prijatelj Bil Marej, koji je održao dirljiv govor.

DŽORDŽ KLUNI će se sresti sa migrantima i Merkelovom


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kosmos

pre 7 godina

Pa kad si postao slavan po stare dane i ozenio si se u stare dane. Sas kad se razvedes neces imati vremena da se ozenis opet.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija