• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

23.04.2016

12:40

BILA JE ZAVISNICA I PROSTITUTKA! Prinsova sestra će naslediti njegovih 800 miliona dolara!

Showbiz

BILA JE ZAVISNICA I PROSTITUTKA! Prinsova sestra će naslediti njegovih 800 miliona dolara!

Podeli vest

Prins je bio veliki muzičar koji je zahvaljujući svom umetničkom talentu uspevao da živi od svog rada. Tokom života zgrnuo je dosta veliko bogatstvo koje se procenjuje na oko 800 miliona američkih dolara

Još uvek nema informacija da li je Prins iza sebe ostavio testament, a ako se ispostavi da nije, veruje se da će velki deo njegove imovine pasti u ruke njegove jedine sestre Tajk Nelson (55).

Ona je, prema pisanju britanskog "Daily Mail"-a, čim je stigla vest o bratovoj smrti stigla na njegovo imanje pored Mineapolisa, a prema zakonima savezne države Minnesote upravo će ona, uz uslov da testament ne postoji, naslediti to zemljište i sve na njemu.

LEGENDA! Skočila prodaja pesama Prinsa nakon vesti o njegovoj smrti!

Prema lokalnim zakonima, ako neoženjena osoba bez potomaka umre i iza sebe ne ostavi testament, njegovu imovinu nasleđuju roditelji, bake i deke, zatim braća i sestre iako postoje određeni uslovi pod kojima se to na sudu može osporiti.

S obzirom na to da Prinsovi roditelji nisu među živima, Tajka preostaje kao prva i jedina osoba u naslednom redu. Ona takođe nije u braku, a ima sva sina. Prema raspoloživim informacijama, sa Prinsom je uglavnom bila u jako bliskim odnosima, premda je bilo i teških trenutaka.

Upravo je ona u četvrtak izašla i zahvalila se obožavaocima koji su se u velikom broju okupili pred Prinsovom kućom kako bi mu odali počast.

AP PHOTO

U Prinsovom trezoru neobjavljen album sa Majlsom Dejvisom

Procenjuje se da je Prins "težak" oko 300 miliona američkih dolara, što ne uključuje novac koji je primio nakon sklapanja ugovora o "strimingu" njegove muzike na servisu "Tidal". Njegov ceo muzički katalog vredan je oko pola milijarde dolara, barem prema tvrdnjama njegovog prvog menadžera Ovena Hasnija, koji veruje da je u "trezoru" neobjavljene muzike i Prinsov džez album koji je navodno snimio sa kultnim Majlsom Dejvisom.

PRVI REZULTATI OBDUKCIJE! Prins nije izvršio samoubistvo!

U Prinsovom je slučaju ova brojka ključna, s obzirom da je on, za razliku od mnogih drugih muzičara, zadržao vlasništvo nad svojim snimcima.

Nakon njegove sestre, kao naslednici bi se mogli naći njegovi polubraća i polusestre, kojih ima sedmoro. Njego otac, Džon, naime, dobio je tri ćerke i dva sina u prvom braku. Jedna je ćerka umrla 2006., a jedan sin 2011. Prinsova majka je, nakon što se razvela, u drugom braku rodila još dvojicu sinova.

AP PHOTO

Prostitucija i zavisnost

Tajka je, inače, pokušavala da izgradi vlastitu pevačku karijeru, ali život joj se strmoglavio zbog teške zavisnosti od droga. Potpuno je propala, odala se prostituciji, počela da rasprodaje svoju imovinu samo kako bi si mogla nabaviti nešto novca za kokain, ali i prehraniti decu.

NIKADA GA NIJE ZVALA PRAVIM IMENOM! Ispovest bivše žene Prinsa!

- Bila sam samohrana majka dva sina. Prodavala sam svoje telo da bih mogla da ih prehranim i kupim pelene - izjavila je svojevremeno u jednom intervjuu.

Otkrila je i da se najviše srami trenutka kada je prodala automobil koji joj je poklonio brat, a vlastitim je sinovima uzela televizor i prodala ga kako bi se drogirala.

U međuvremenu se skinula sa droga i ponovno zbližila sa bratom, sa kojim je u detinjstvu ponekad znala i da nastupa, ona bi pevala, a on bi svirao klavir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija