• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2016

12:04

SPREMAO SE DA UMRE Princ je imao sidu!

Showbiz

SPREMAO SE DA UMRE Princ je imao sidu!

Podeli vest

Šok zbog iznenadne smrti Princa još nije prošao, a samo nekoliko dana kasnije usledilo je novo iznenađenje - muzičar je bolovao od side i to je znao već šest meseci

Izvor blizak pokojnom pevaču otkrio je za "National Enquirer" da se Princ već neko vreme "pripremao da umre".

Naime, Princu je dijagnostifikovana sida šest meseci pre smrti, ali je muzičar odbio terapiju jer je "verovao da će ga Bog izlečiti". Inače, Princ je bio član verske zajednice "Jehovini svedoci".

ŠOKANTNO OTKRIĆE Prins pred smrt nije spavao šest dana!

- Osećao se se veoma loše, bolest je bila u poodmaklom stadijumu. Lekari su rekli da mu je krvna slika jako loša, kao i da mu je telesna temperatura niža nego što je to uobičajeno. Nije imao apetit, a čak i u tim retkim trenucima kada je jeo, obično bi se brzo ispovraćao - ispričao je izvor i dodao da je Princ u poslednje vreme bio veoma slab i često dezorijentisan.

Princov zet nedavno je izjavio i da muzičar nije spavao čak šest dana pred smrt, uprkos analgeticima koji podstiču spavanje.

Pop zvezda Princ iznenada je preminuo 21. aprila u 58. godini, a kremiran je tri dana kasnije.

PRINS NIJE OSTAVIO TESTAMENT! Njegova sestra je potencijalna naslednica!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija