• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.04.2016

13:19

SKANDALČINA! NOVINAR NAPAO ANĐELINU DŽOLI: Ti ku*vo što satanizuješ Srbe!

Showbiz

SKANDALČINA! NOVINAR NAPAO ANĐELINU DŽOLI: Ti ku*vo što satanizuješ Srbe!

Podeli vest

Slavna glumica Anđelina Džoli nedavno je u programu uživo napadnuta od strane novinara Aleksa Džounsa jer je svojevremeno podržala američku invervenciju u Siriji ali ujedno i zbog napada na Srbe

Džouns je kazao da je Anđelina Džoli vodeća ku*va globalnog svetskog poretka koja koristi svoju uticaj kao kako bi pomogla američkoj Vladi da opravda zločine vojske u Siriji i Libiji.

(VIDEO) ANĐELINA DŽOLI IMA 35 KG Bolesno mršava glumica šokirala svet!

(FOTO) ANĐELINA, MOŽEŠ U PENZIJU! Pogledajte njenu najvreliju dvojnicu!

Aleks je napao i zbog njenog filma prvenca u kojem se napadaju Srbi, i dodao da i u ratu nikad samo jedna strana nije kriva i da je glumica dobila ogroman novac od Vlade u Vašingtonu da opravda nedela UN i NATO u Srbiji.

POTRESNO PISMO BREDA PITA: Moja žena se razbolela...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Panta

pre 7 godina

Moram da pitam vas u Informeru: a, zašto je ovo "skandalčina"!?

DUŠAN

pre 7 godina

JESTE DAJE MALO GRUBO NASTUPIO ALI STOJI DA NIJE NIŠTA SLAGAO AKOJI JE VEĆI SKANDAL NOVINARA ILI SAME GLUMICE JA SE SLAŽEM SA NOVINAROM

ana

pre 7 godina

za tako nesto se ne nastupa nezno. politicka sponzorusa zena u crnom kao i ove sto kod nas tamburaju ispred grobova proteranih i pobijenigh Srba,

aca

pre 7 godina

naravno da je preterao ,nema potrebe da satanizuje srbe kad su to mnogi srbi sami ucinili svojim nedelima i divljastvom u poslednim ratovima na balkanu i tako osramotili i obezcastili jednu ponosnu naciju a mnogi to jos uvek rade negiranjem zlocina i velicanjem zlocinaca

Živadin

pre 7 godina

Ne može se zlo činiti, a dobru se nadati. Pogledajte ishod takvog ponašanja. Neka joj je Bog u pomoći.

Aleks

pre 7 godina

Bravo imenjače! Tako i treba, skresati u lice toj histeričnon zavisnici od heroina da se okani laži i klevetanja Srba! Trebao si još dodati da je bolje da ostavi Srbe na miru, i da ide na liječenje od heroina, jer je spala na 36 kila, i izgleda ko zombi!

Dera

pre 7 godina

Na danasnji dan se prasta !!! Ali nemam sta da joj oprostim !!! Ona je za zaljenje !!!

Nebojša iz Beograda

pre 7 godina

Bravo Vučičeviću neka si joj skresao u brk

Hunjadi

pre 7 godina

Skandal i sramota je njeno angažovanje na ubijanju ljudi, ko je ona da sudi čitavim državama i narodima ? Pogledjte samo danas šta je u Libiji zar je nije bar malo sramota za haos i užas u Libiji?

buk

pre 7 godina

Zna on sta radi , covek je obavesten o svemu , pratim ga vec par godina na youtube ! Ima par lepih emisija o desavanjima na kosovu sa prevodom, mnogo emisija o svetskim elitama i prevarama u vezi hrane farmacije itd ! Cesto je gost na ruskoj Rt Nasa ni jedna televizija ne sme da ga pusti jer ne rade za nas!

mikas

pre 7 godina

Americka vlada naredjuje bombardovanja,SNN to prati i izvestava,tako sto lazima,opravdava bombardovanja,a holivud sa provladinim glumcima,zigose kroz filmove pojedine nacije,kao lose momke( rusi,srbi,i svi drugi koji im se odupiru).To je taj trio koji je uvek u ofanzivi,sto se tice spoljne politike SAD.

Miki

pre 7 godina

Opa, svaki dan vidimo promenu kursa Informera - sada i oni sto nas brane ispadaju bitange, a Ameri cool. Bravo Vucko.

Bosnac

pre 7 godina

Mogu da joj dam vršnjaka pa neka uživa. A onda Bred ode u zaborav. A mene ako se sete....

Mr Don

pre 7 godina

na je poznata glumica i ne treba da se bavi politikom ili da odobrava ubijanje naroda bilo koje rase i vere.Svi smo mi ljudska bica. Ali video je bog pa joj sad vraca.

Siniša

pre 7 godina

Koja je glumačka žuta žgadija igrala u njenom filmu?

pedja konačno

pre 7 godina

Javite mi kad Anđa bude imala 14 kilograma

jovansreckovic

pre 7 godina

Nije to nikakav skandal,dragi moji novinari to je samo istina.A u ovom slučaju RAK radi svoj deo posla ni velike pare nemogu ništa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija