• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailmail.co.uk/informer.rs

29.04.2016

14:53

BRITANSKI MEDIJI TVRDE: Boba bio u šemi sa PRINCEZOM DAJANOM!

Showbiz

BRITANSKI MEDIJI TVRDE: Boba bio u šemi sa PRINCEZOM DAJANOM!

Podeli vest

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović nedavno je u srpskim medijima govorio o poznanstvu za pokojnom princezom Dajanom. Ipak, svetski mediji tvrde da su njih dvoje bili u vezi!

Boba i princeza Dajana su se upoznali 1987. godine pre njegovog meča na Vimbldonu. 

- U prvom razgovoru me je upitala da li sam ja taj teniser sa najjačim servisom na šta sam joj potvrdno odgovorio. Pitala me je onda da li mi je servis i dalje tako dobar. Ubrzo smo nastavili da se družimo. 

PRINC ČARLS PRED VENČANJE SA DAJANOM: Ne mogu ja to!

Iako je mogla da gleda meč sa VIP mesta Dajana je volela da sedi bliže terenu kako bi navijala za Bobu. 

(FOTO/VIDEO) SLAVNI GLUMAC O PRINCEZI DAJANI: Te noći sam bio njen princ na belom konju!

- Bila je divna žena. S njom sam mogao da prčam o svemu, a najjednostavnije stvari su bile fascinantne. Ne želim da detaljišem jer ona više nije s nama - rekao je Boba. 

- Divan je osećaj kada neko kao ona dolazi na vaše mečeve i podržava vas. Pre toga mi se nikada nije desilo da neko iz kraljevske porodice navija za mene.

Boba je ispričao da je Dajana upoznala i njegovog sina Filipa koji je bio zbunjen njenom pojavom. 

(FOTO) PIKANTNO IZ ENGLESKE! Upoznajte nećake Lejdi Dajane!

- Kada sam mu rekao da je to princeza on se iznenadio jer svako dete ima drugačiju sliku princeze u glavi. Dajani je to bilo simpatično. 

Boba se iz sveta tenisa povukao 1992, iste godine kada su se on i Lepa Brena venčali. 

OTKRIVAMO Sale, Brena i Boba prevarili državu za milionski porez


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bez nas nista ne moze

pre 7 godina

Lice pricevi na Bobu, treba da trazimo DNK i da pretendujemo na krunu.

rada mrak

pre 7 godina

Samo sa jednim koji je voleo debelu pevaljku u svom orkestru.

Mikailo

pre 7 godina

Jeste posebno kad je naveče dolazio sredjen u Zlatni papagaj sa reketom ispod miške da bi znali da je to Boba teniser! A o Fahreti i Slatkom grehu je suvišan svaki komentar !!n

Aleks

pre 7 godina

Boba je pravi počeo da tračari i fantazira o " tajnim vezama" sa. princezama, kraljicama, groficama, pjevačicama, konobaricama, i sumo-rvačicama! Tipični simptomi staroga čovjeka sa pretjeranom masnoćom, slabom bešikom i vanjskim šuljevima, pa mu kolesterol udari u mozak, i počne da halucinira kako je sredjivao sa njegovim tvrdim reketom, te onu, te ovu, tako da uskoro možemo očekivati nove priče i tračeve, kako je sredjivao Kraljicu Elizabetu, Goldu Meir, Jovanku Broz, i Dragu Mašin!

Hvalisavac

pre 7 godina

Koliko ja znam engleski Lepo pise: Srpski teniset tvrdi da je bio....

Rada

pre 7 godina

Dajana je bila sa kim je stigla kao i Fahreta sta je tu cudno ,nije rec o nekoj cestitoj osobi pa da bude sok,bila je i sa Pakistanskim lekarom i sa egipatskim Doi Fajetom i sa telohraniteljem Hjuitom i Princ Heri predpostavljaju da je njegov sin i sa .............

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija