• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

08.05.2016

09:23

TREĆA SREĆA Bora Đorđević se tajno venčao sa devojkom Dubravkom!

Showbiz

TREĆA SREĆA Bora Đorđević se tajno venčao sa devojkom Dubravkom!

Podeli vest

Frontmen grupe "Riblja čorba" pre tri dana u tajnosti se venčao sa devojkom Dubravkom u opštini, a nakon toga sa prijateljima otišao na ručak u jedan restoran

Bora Đorđević nije želeo previše da priča o svom venčanju, pa je tako odlučio da intimnim činom pred matičarem i kumovima izgovori sudbonosno "da" svojoj znatno mlađoj devojci koja je poreklom iz Slovenije.

- Bora već duže vremena razmišlja o tome da se oženi. Njegova okolina nije bila oduševljan ovom idejom, s obzirom na to da iza sebe ima već dva braka, ali je na kraju ipak bilo po njegovom. Razgovarao je sa Dubravkom i rešili su da to bude skromno venčanje u opštini, a da nakon toga zajedno sa kumovima i nekoliko bliskih prijatelja odu na ručak. Venčanje je bilo pre tri dana - otkriva izvor za "Blic".

DA LI SE BORA ČORBA STVARNO OPET OŽENIO? Evo šta je rekao o trećem braku...

Bora ne priča rado o privatnom životu, a da ima novu devojku okrio je kada je ispričao kako je smršao.

- Mnogi se pitaju šta radim u Ljubljani sa mladom ribom. Mi jedemo dijetalnu hranu i pešačimo po planinama, tako me je naterala da smršam dvadeset kilograma - ispričao je Bora jednom prilikom i tada po prvi put priznao da ima mlađu devojku, o kojoj javnost malo toga zna.

Pevač je bio u braku sa suprugom Draganom trideset godina. Njih dvoje su se razveli 2007. godine, nakon čega je ona preminula. Dve godine kasnije oženio se sa mlađom devojkom, Aleksandrom, koju je ostavio posle četiri godine.

VIP KOLUMNA BORA ĐORĐEVIĆ: Svet će mnogo da dobije kada nas NATO pobije...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija