• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

10.05.2016

20:30

BATA NE ZNA DA MU JE AMPUTIRANA NOGA: Supruga Lula i ćerka Jelena još ne smeju da mu kažu za operaciju!

Showbiz

BATA NE ZNA DA MU JE AMPUTIRANA NOGA: Supruga Lula i ćerka Jelena još ne smeju da mu kažu za operaciju!

Podeli vest

Velimiru Bati Živojinoviću porodica još nije rekla za operaciju kako ga ne bi potresli dok se ne bude osećao bolje

Legendarni glumac Velimir Bata Živojinović, kojem je u petak u KBC "Dedinje" amputirana leva noga, još ne zna da je ostao bez nje. Kako bi mu spasili život, lekari su mu, uz saglasnost sa porodicom, hitno odstranili deo noge do iznad kolena. Glumcu su zbog uznapredovale gangrene počeli da otkazuju organi, pa je ovaj zahvat bio jedini način da preživi.

Stigla i ćerka

Informer/Public
Jelena Živojinović

Porodica je odlučila da Bati ne govori za operaciju sve dok njegovo stanje ne bude bilo bolje, kako ga ne bi potresli i omeli mu oporavak. On je pod jakim lekovima, pa nije svestan svega što se dešava.

Pacijentu se treći dan od operacije ne govori za amputaciju
Jelena Živojinović, Batina ćerka

Njegova ćerka Jelena Živojinović, koja je doputovala sa Kube, posetila ga je juče u bolnici. Ona nam je potvrdila da Bati još nisu rekli za amputaciju.

- Pacijentu se treći dan od operacije ne govori za amputaciju. Njegovo stanje je stabilno, svestan je i oporavlja se. Dobro je on - kazala je Jelena.

 

 

BATA ŽIVOJINOVIĆ IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Živim da još jednom zagrlim sina Miljka!

Mole se za zdravlje

Informer/Public
Lula Živojinović

Batu je u bolnici posetila i supruga Lula, koja svakodnevno brine o njemu. Ona je za Informer priznala da se svakog dana moli za zdravlje svog supruga.

Hvala dragom Bogu da bakterija koja mu je napravila haos u organizmu nije više u njegovom telu i da se polako vraćaju vitalni parametri
Lula, Batina supruga

- Molimo se svaki dan za Batino zdravlje. Najbitnije mi je sad da se on polako oporavi, a ja verujem i znam da će se to desiti. Jak je Bata - rekla nam je Lula, koja je priznala da joj je veoma teško zbog svega kroz šta njen suprug prolazi:
- Potreseni smo ovim što se dešava.

BATA SKINUT S APARATA! Legendarnom glumcu se poboljšalo stanje posle operacije

Ona priznaje da je njegovo stanje bilo u jednom trenutku kritično, ali da se sada oporavlja.

- Hvala dragom Bogu da bakterija koja mu je napravila haos u organizmu nije više u njegovom telu i da se polako vraćaju vitalni parametri, jer su bili veoma ugroženi. Naše je da se molimo i čekamo. Stigla je i ćerka sa Kube, svi smo uz njega - kazala je Batina supruga.

BATA ŽIVOJINOVIĆ U TEŠKOM STANJU: Legendarnom glumcu amputirali nogu, da bi preživeo!

Pre pet godina na Kubi tražio spas


Poznati glumac se 2011. godine već mučio sa gangrenom, ali mu je ćerka Jelena javila da na Kubi postoji vakcina koja je leči:
- Odmah sam otputovao tamo, a gospodin profesor Montikin, koji je smislio lek protiv gangrene, tri nedelje iz dana u dan govorio je da ne može da mi da tu vakcinu. A onda je poslednjeg dana rekao da je nije probao na ljudskim bićima, već samo na životinjama. Moja ćerka koja je prevodila, jer se govorilo na španskom, rekla je profesoru: "Pa mog tatu u Srbiji svi zovu Bata životinja." U tom trenutku gangrena je bila počela da mi "jede" nogu. Dao mi je tu vakcinu jednog ponedeljka, a ja sam u četvrtak te iste nedelje bio potpuno zdrav, na nogama - ispričao je tada slavni glumac.


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lu

pre 7 godina

bata živojinovic jeste javna licnost, u ovakvim trenucima on ima pravo na svoju intimu. nemoćan je da se odupre slikanju, sram vas bilo za objavljivanje ove fotografije.odbijam da poverujem da je porodica dala odobrenje, a cak i kad bi se porodica saglasila, treba da imate postovanje prema bati zivojinovicu i da ovakve fotografije ne objavljujete.

beograd 1

pre 7 godina

pitam se, da li je moguce toliko muciti nekog , a nije zasluzio. daleko od toga da mi nije zao bate, ali vise zalim sto prolazi nevidjene muke. a covek je na kraju puta. setimo se koliko je vrhunskih lekara titu odseklo nogu, da produze nesto, sto nije imalo gde vise. da li je to ljubav ?! mislim gledati neciju patnju. bata im to nece oprostiti, i bolje da mu ne kazu. ja mu zelim da ide putem koji mu je sudbina zacrtala, i da se oslobodi bola. na kraju svi idemo u koloni. neko preko reda, a neko strpljivo ceka, i ne buni se.

milica

pre 7 godina

BOZE DRAGI,U KOM JE TO STANJU COVEK KADA NEZNA DA NEMA NOGU.BAS MI JE ZAO.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija