• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2016

11:41

BATI UMESTO SINA STIGLA UNUKA DINA: Došla sam iz Pariza da budem uz dedu!

Showbiz

BATI UMESTO SINA STIGLA UNUKA DINA: Došla sam iz Pariza da budem uz dedu!

Podeli vest

Poslednjih dana smo svakodnevno pričali telefonom i osetila sam u njegovom glasu da mu prija moja podrška, kaže Dina Živojinović

Unuka Velimira Bate Živojinovića Dina stigla je juče po podne iz Pariza u Beograd kako bi posetila svog teško bolesnog dedu. Ona je odlučila da dođe u Srbiju da bude uz baku Lulu koja svakodnevno obilazi slavnog glumca koji leži u beogradskom KBC "Dedinje".

Božiji dar imati ga

Dini je veoma krivo što njen otac Miljko ne može da dođe i poseti oca u ovom teškom trenutku, pa je odlučila da ga odmeni i nađe se baki.

Peđa Milosavljević

Bata bolje, ali i dalje kritično

Kako saznajemo, Bata je juče bio bolje, ali je i dalje životno ugrožen. On je u ponedeljak skinut sa aparata za disanje i mogao je samostalno da diše. Zbog lekova koje mu daju slavni glumac je pospan, ali donekle komunicira sa bolničkim osobljem. Kako ga ne bi dodatno potresli dok se još ne stabilizuje, porodica i lekari ni juče mu nisu rekli da mu je u petak amputirana leva noga do iznad kolena.

- Došla sam zbog dede, jer smo ovih dana svakodnevno pričali telefonom i osetila sam u njegovom glasu da mu prija moja podrška. Želim da oseti da nije sam sa Lulom i da je barem deo porodice uz njega. Verujem u našu porodičnu snagu, našu pozitivnu energiju i da će sada kada je izbacio sve ove otrove iz organizma biti onaj naš stari i dobri Bata uz kog je svaki proveden trenutak nezaboravan. Božiji je dar imati ga za dedu - kaže Dina.

Stalno se čuje sa tatom

Ona dodaje da su prethodni dani bili teški za njenu baku.

- Luli je bilo veoma teško jer je sve morala sama. Ćerka Jelena živi na Kubi, tek nedavno je stigla u Beograd. Sin Miljko joj je u Parizu, a u Srbiju ne može ni da dođe zbog suđenja. Batini i Lulini unuci su takođe na Kubi i u Španiji, ja sam u Parizu. Zbog toga sam i došla ovde, kako bih pomogla baki i negovala dedu. Želim da im budem podrška i makar im malo olakšam ovaj period - priča Dina.

BATA ŽIVOJINOVIĆ IMA SAMO JEDNU ŽELJU: Živim da još jednom zagrlim sina Miljka!

Biće opet onaj stari
Verujem u našu porodičnu snagu i da će sada kada je izbacio sve ove otrove iz organizma biti onaj naš stari i dobri Bata
Dina Živojinović

Batina unuka je potvrdila naša saznanja da slavni glumac još ne zna da mu je noga amputirana.

- Kada mu budu rekli za nogu, deda će razumeti da je to najbolje za njega - uverena je Dina. 

Miljkova ćerka kaže da se njen otac svakodnevno čuje sa glumcem.
- Tata nije ništa poručio Bati preko mene jer se čuju svakog dana. Sam mu kaže sve što ima - tvrdi Dina.

BATA SKINUT S APARATA! Legendarnom glumcu se poboljšalo stanje posle operacije

Peđa Milosavljević


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vojska_spasa

pre 7 godina

Unuka mu je bas super raspolozena, ko da solazi u posetu povodom nekog slavlja.\nBoze me sacuvaj.\n

Jovanla Orleankia

pre 7 godina

Srećna je što je uspela da dođe, što je usvojoj zemlji u kojoj bo možda volela da bude. Usrećila je nekoga, Ti ne znaš kako je kada vidiš nekog dragog, makar bio i teško bolestan, ne znaš taj osećaj? Kada dođeš u svoju zemlju? Da li uopšte imaš neki osećaj? Samo bi da blebećeš.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija