• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.05.2016

20:25

(FOTO) ŽUTI OBLAK! Prinsova omiljena gitara uskoro na aukciji!

Showbiz

(FOTO) ŽUTI OBLAK! Prinsova omiljena gitara uskoro na aukciji!

Podeli vest

Omiljena gitara nedavno umrlog američkog muzičara Prinsa koju je zvao "Žuti oblak" (Yellow Cloud) biće krajem juna na aukcijskoj prodaji s početnom cenom od 30.000 dolara, saopšteno je danas u Los Anđelesu

Žuta gitara neobičnog oblika bila je omiljeni Prinsov instrument krajem 1980-ih i početkom 1990-ih godine. 

 - Čim ugledate gitaru, znate da je Prinsova -  izjavio je Geri Šram, predstavnik aukcijske kuće Heritejdž Oukšen (Heritage Auctions).Prins (57), koji je iznenada umro 21. aprila, nije ostavio testament. Za sada je za upravljanje njegovom imovinom zadužen agent dok sud ne odredi ko su njegovi naslednici. 

"Gitara je jedinstvena kao Betovenov klavir ili Koltrejnov saksofon", dodao je Šram. 

Instrument će biti na prodaji 24. i 25. juna zajedno s drugim predmetima koji su pripadali čuvenom muzičaru iz Mineapolisa.

NARKOTICI MU DOŠLI GLAVE? Prins pre smrti iskeširao 40.000 dolara za drogu!

(VIDEO) BIZARNA TEORIJA ZAVERE: Prinsa su ubili ILUMINATI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija