• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer.rs

16.05.2016

21:07

NEMA SREĆE SA ŽENAMA Evo na kakvim je mukama jedan od najpoželjnih glumaca!

Showbiz

NEMA SREĆE SA ŽENAMA Evo na kakvim je mukama jedan od najpoželjnih glumaca!

Podeli vest

Miloš Biković objavio je da je stavio tačku na višemesečnu vezu sa ruskim modelom Sašom Lus

Iako se speklisalo da je razlog za raskid bila Sašina prevara, glumac je demantovao ovo objavljivanjem otvorenog pisma na Instagram profilu.

Da bi se izbegli pogrešni zaključci o Saši, moram da napišem da smo raskinuli pre izvesnog vremena. Njene fotografije u Majamiju nastale su kad nismo bili zajedno- napisao je Biković u vezi sa manekenkinim paparaco fotkama na kojima se ljubi sa drugim muškarcem.

(FOTO) UZALUD SE SKLANJAO OD FOTOREPORTERA: Biković se vratio iz Rusije, evo ko ga je dočekao...

Branko Pantelić
Brankica Sebastijanović

Sa druge strane, Miloševa bivša devojka, Brankica Sebastijanović nedavno se verila sa Manetom Šijanom, a par uskoro planira svadbu.

Brankica i Mane su zajedno oko godinu dana i nedavno su odlučili da ljubav krunišu brakom. Oni su vezu krili od javnosti i za veridbu znaju samo najbliži prijatelji. A kad je to saznao Miloš, nimalo mu nije bilo svejedno jer nije očekivao da će ona posle raskida s njim tako brzo naći muškarca s kojim želi da provede ceo život. Tačno je da su njih dvoje posle raskida ostali prijatelji, ali niko ne može da bude ravnodušan kad mu se bivša udaje. Miloš je skupio snagu, pozvao Brankicu i čestitao joj veridbu – rekao je izvor blizak paru.

Brankica i Miloš uplovili su u vezu 2010. godine, i odmah su privukli pažnju javnosti. Par je raskinuo posle četiri godine veze, ali su puna dva meseca to uspeli da sakriju od javnosti.

PREVAREN? Devojka Miloša Bikovića uhvaćena u strasnom poljupcu sa ŽENOM!

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija