• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

18.05.2016

23:07

KARLEUŠA PEVA NA PROSLAVI BEŠIKTAŠA! Srpska diva uveličaće šampionsko slavlje turskog kluba!

Showbiz

KARLEUŠA PEVA NA PROSLAVI BEŠIKTAŠA! Srpska diva uveličaće šampionsko slavlje turskog kluba!

Podeli vest

Pred 60.000 razgaljenih navijača Bešiktaša, koji će u četvrtak uveče slaviti osvajanje šampionske titule u fudbalu pevaće - Jelena Karleuša

 

Supruga srpskog fudbalera Duška Tošića, koji igra za Bešiktaš, dobila je ponudu koja se ne odbija od gazde crno-belih iz Istanbula da u četvrtak nastupi tokom šampionskog slavlja i obraduje navijače ovog kluba, koji su veliki zaljubljenici u lik i delo Jelene Karleuše, saznaje Telegraf.

Instagram

Karleuša će pevati čuvenu pesmu grupe Queen "We are the champions", kada fudbaleri Bešiktaša budu izlazili na teren, noseći šampionski pehar u rukama. 

Crno-beli iz Istanbula su čekali sedam godina dok nisu ove sezone osvojili novu titulu, 14. u istoriji kluba.

(FOTO) GUZOM ZA BEŠIKTAŠ! Karleuša u provokativnom izdanju promoviše dres ovog kluba


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija