• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tracara.com/informer.rs

23.05.2016

15:08

(FOTO) TREĆA SREĆA! Eva Longorija ponovo rekla sudbonosno DA!

Showbiz

(FOTO) TREĆA SREĆA! Eva Longorija ponovo rekla sudbonosno DA!

Podeli vest

Eva Longorija i Hose Antonio Baston zarekli su se jedno drugom na večnu ljubav, na privatnoj ceremoniji, pred članovima porodice i prijateljima

Posle samo pet meseci vereničkog staža, holivudska glumica Eva Longorija rekla je treći put "da" biznismenu Hoseu Bastonu.

EVA LONGORIJA: Ako loše izgledam, ona će mi to jedina reći!

Glamuroznu svadba par je organizovao na privatnom imanju u Meksiku, a poznati par ugostio je više od 200 najbližih prijatelja. Kako pišu strani mediji, Eva je u Meksiku ugostila brojne prijatelje iz sveta šou-biznisa, među kojima su bili Riki Martin i Keti Peri.

(FOTO) PRVI SELFI BEZ ŠMINKE Eva Longorija pokazala prirodni izgled!

Iako se par potrudio da njihov najvažniji dan prođe daleko od očiju medija, Eva je ipak podelila jednu fotografiju sa venčanja sa svojim pratiocima na Instagramu.

 

A photo posted by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on May 22, 2016 at 7:44am PDT

VERILA SE Eva Longorija pokazala prsten

- U našem dvorištu, okruženi ljudima koje volimo, Pepe i ja smo se obavezali na večnu ljubav - napisala je glumica u komentaru uz fotografiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija