• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail/informer.rs

27.05.2016

18:36

OSUĐENI NA PROPAST Šta je dovelo do razvoda Amber Herd i Džonija Depa

Showbiz

OSUĐENI NA PROPAST Šta je dovelo do razvoda Amber Herd i Džonija Depa

Podeli vest

Poslednjih meseci društvene mreže preplavljene su komentarima na račun izgleda Džonija Depa. Nekadašnji holivudski zavodnik izgledao je oteklo zapušteno kad god se pojavio na crvenom tepihu, a šuška se da su za to krivi bračni problemi

Da je njegova ljubav sa Amber Herd u krizi potvrđeno je kada je juče objavljeno da je glumica podnela papire za razvod nakon 15 meseci braka.

Džoni trenutno prolazi kroz težak period. Majka mu je umrla pre samo tri dana, a sada se suočava i sa teškom brakorazvodnom parnicom, pošto je Amber od suda zahteva da joj isplaćuje visoku mesečnu alimentaciju, što bi znatno moglo da umanji Depovo bogatstvo od 400 miliona dolara, piše "Dejli Mejl".

Izvori koji su upoznati sa njihovom intimom kažu da Amber poseduje brojne informacije o Džoniju, za koje on ne želi da se saznaju, pa on ozbilljno razmatra da "odreši kesu" i plati koliko je potrebno za njeno ćutanje.

OGLASIO SE DŽONI DEP: Nadam se da će se razvod brzo privesti kraju!

printscreen youtube

Supružnici su rešili da ne potpsuju predbračni ugovor pre nego što su izgovorili sudbonosno "da", a Dep je sada angažovao slavnu advokaticu Loru Vaser, koja je zastupala i Anđelinu Džoli, Britni Spirs i Kim Kardašijan u njihovim brakorazvodnim parnicama.

Javnost je možda bila šokirana vestima o razvodu, ali bliski prijatelji para nisu bili. Izvori kažu da njihov brak nikada nije bio srećan, da su se često i glasno svađali, kao i da su već jednom raskinuli pre venčanja, ali da su se ipak pomirili. Prošlog proleća navodno jedva da su i razgovarali, a Amber je bila ljuta zbog jer je Džoni konstantno izlazio i provodio se.

RAZVOD OD 400 MILIONA DOLARA! Džoni Dep i Amber Herd nisu potpisali predbračni ugovor!

- Danima je nije ni zvao niti joj slao poruke. On je stalno na žurkama i to je izazvalo velike svađe - rekao je izvor za magazin "In Touch".

Nije pomogla ni njegova sklonost ka alkoholu. Dobro je poznato da je Džoni oduvek voleo da popije, a u vreme kada je upoznao Amber, 2012. godine, rešio je da ostavi alkohol. Na leto 2013. rekao je da već 18 meseci nije okuso ni kap, ali to nije potrajalo. U novembru 2014. pojavio se na sceni dodele Holivudskih filmskih nagrada potpuno pijan. Psovao je i jedva izgovarao reči dok je publika bila šokirana. A to se nije dopalo ni Amber.

DŽONI DEP SE RAZVODI? A tek je 15 meseci u braku!

U martu prošle godine, izazvao je incident u Australiji na snimanju novog nastavka "Pirata sa Kariba", kada je snimanje prekinuto jer se Džoni povredio. Jedni su pričali da je povredio ruku tokom lude žurke, a drugi da je pobesneo dok se preko telefona svađao sa Amber, pa je rukom razbio staklena vrata.

Sa druge strane, magazin TMZ navodi da je razvod uzrokovan Amberinim lošim odnosom sa suprugovim dvema sestrama, kao i da je ni Džonijeva majka nije volela.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija