• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dailymail.co.uk/informer.rs

27.05.2016

19:46

SPEKULACIJE JAVNOSTI! Ćerka je kriva za razvod poznatog glumca!

Showbiz

SPEKULACIJE JAVNOSTI! Ćerka je kriva za razvod poznatog glumca!

Podeli vest

Vest da se Džoni Dep i Amber Herd razvode je iznenadila mnoge, a prema navodima stranih medija, i samog glumca

Lili Rouz Dep je veoma bliska sa tatom, zbog čega mnogi sumnjaju da je njena netrpeljivost prema njegovoj 23 godine mlađoj supruzi, glumici Amber Herd, jedan od razloga za njihov razvod.

Džoni Dep (52) je prvi put javno progovorio o razvodu u četvrtak, izdajući kratko saopštenje za medije u kome navodi da se nada da će uskoro razrešiti pitanje njegovog  kratkog braka.

OSUĐENI NA PROPAST Šta je dovelo do razvoda Amber Herd i Džonija Depa

Ćerku poznatog glumca su paparaci uslikali na aerodromu samo dan posle saopštenja o razvodu. Izgledala je više nego opušteno u crnim helankama i crvenom duksu sa kapuljačom i krupnim naočarima za sunce.

Pretpostavlja se da se lepa manekenka vraćala kući u Los Anđeles da proslavi svoj 17.rođendan sa porodicom, ali je vrlo moguće da je događaj zasenila drama oko razvoda njenog tate, kao i smrt Džonijeve majke Beti su Palmer.

OGLASIO SE DŽONI DEP: Nadam se da će se razvod brzo privesti kraju!

Lili Rouz ima samo 17 godina, a već radi kao model i glumica, što i nije neko iznenađenje kada uzmete u obzir da je ćerka čuvenog holivudskog zavodnika i francuske pevačice, glumice i manekenke Vanese Paradis.

Očigledno je mlada lepotica odlučna u tome da uspe u Holivudu i sjajno se nosi sa svim obavezama i slavom, pa je i Džoni imao samo reči hvale za svoju mezimicu.

- Sjajno se snalazi. Pametna je i dobro razmišlja. Radi odličan posao i razbija - rekao je glumac.

Kada je u pitanju ponovni raskid poznatog para, Amber Herd je posle samo 15 meseci braka podnela zahtev za razvod i tražila je pozamašnu sumu od glumca, koju će verovatno i dobiti jer se veruje da nisu imali predbračni ugovor.

RAZVOD OD 400 MILIONA DOLARA! Džoni Dep i Amber Herd nisu potpisali predbračni ugovor!

To ne znači da se Džoni neće boriti, kako je već tražio od sudije da se njen zahtev odbije.

Dok su predstavnici čuvenog srcelomca izjavili da on neće odgovarati na lažne priče, tračeve i laži o svom privatnom životu, oni koji podržavaju Amber su već uzvratili sa optužbama da je Džonijeva porodica mrzela.

Izvori bliski lepoj glumici tvrde da se ona odlično slagala sa Džonijevom majkom i njegovim sinom Džekom, mada se ne spominje odnos sa mladom Lili Rouz.

DŽONI DEP SE RAZVODI? A tek je 15 meseci u braku!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija