• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.05.2016

11:16

PROFITIRALA! JK: Izmirila sam se sa Gabanom, kreiraće krpice za mene!

Showbiz

PROFITIRALA! JK: Izmirila sam se sa Gabanom, kreiraće krpice za mene!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša tvrdi da će poznati modni kreator Stefano Gabana, koji ju je juče isprozivao da nosi fejk stvari, kreirati garderobu specijalno za nju

 

Dogovorili smo se da se vidimo kada se vratim iz Dubaija i da porazgovaramo o saradnji
Jelena Karleuša

Nakon javne prozivke, mala od skandala je pisala Gabani na Instagramu i objasnila mu da su modeli u kojima se fotografisala sa ćerkama original. Posle nekoliko poruka, oni su navodno razmenili brojeve telefona:

- Dopisivala sam se sa Stefanom, a u jednom momentu smo se i čuli. Izvinio mi se i izgladili smo nesporazum koji je nastao. Dogovorili smo se da se vidimo kada se vratim iz Dubaija i da porazgovaramo o saradnji. Ideja je da on kreira nekoliko modela specijalno za mene. Kako stvari stoje, sarađivaćemo na mom novom projektu - rekla je Karleuša za Informer.

Ona kaže da je zgrožena što su svi likovali kada ju je svetski popularni kreator isprozivao:


STEFANO GABANA PROLUPAO: Prvo tvrdio da JK NOSI FEJK, pa se ujeo za jezik!

- Žao mi je što su se ljudi opsednuti mržnjom prema meni prerano obradovali. Vidim da je ljudima čudno što smo stupili u kontakt, ali su verovatno zaboravili hvalospeve koje su mi nedavno uputili Kim Kardašijan, Vendi Vilijams i drugi. Šokirana sam da je vest o tome da ja mogu da imam bilo šta fejk bila najbitnija stvar u Srbiji. To mnogo govori o društvu. Ali tu sam ja da učinim sve kao javna ličnost da ovo društvo iščupamo iz mulja, mržnje i zavisti - dodala je pevačica.

Ona se trenutno odmara u Dubaiju sa suprugom Duškom i ćerkama Nikom i Atinom. Kada se vrati u Srbiju, privešće kraju rad na novom projektu.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusko

pre 7 godina

Kakva odeca- takva i DIVA... Oboje fejk... Stefano, hvala ti za ovo ponizenje i svrati na pivo...\n

Saska

pre 7 godina

Ne niko nije opterecen tobom , već ti si otrerecana preterano se namećeš u zelji da dominiraš i jbs mater svima! Karma is bitch mamma

jo

pre 7 godina

Ma da kako da noooouuuuu....mora da je ovoj jako lepo u njenoj glavi

Garagan

pre 7 godina

E lažovčine, kud pre sklepa tako šarenu lažu. Pa Stefi mi je danas potvrdio da dotičnu i nezna ko je samo je kritički dao osvrt na njeno odevanje bez ulaženja u pojedinosti o kome se radi. Uzeta je samo kao primer lošeg ukusa i izbora. Ni govora da su se čuli, a o saradnji se samo slatko nasmejao. Važi rekao je, ja prodajem kolekcije za pare. O ljudi.

hmmm

pre 7 godina

Hoce kako da ne... Secam se svih dueta koje je najavljivala sa svetskim zvezdama. \nA sto ne objavite prepisku nekog novinara sa njim preko instagrama gde je rekao da nema pojma ko je ona, za screenshot dopisivanja sa njom je rekao da je fake kao i haljina

Šeput

pre 7 godina

Najbolje je umislis u ludu glavu da si neko i nesto, i stvarno mislis da je tako. Kakva ti i tvoji projekti, glavo luda. Moli se bogu za zdravlje tome sto trci za loptom inace po tvojoj pamet ode sve u lepu P.M.

DR Gane

pre 7 godina

O Bože kako je lepo Aca Lukas pitao : ,, gde se ova gasi ... ? "

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija